Умјесто подршке, општина га тужила за нарушавање угледа (ВИДЕО)

27.03.2021. 11:02
1
ИЗВОР: КАТЕРА

Судећи према информацијама из снимка, који је Драган Гаги Матић, покретач хуманитарне акције за свог стрица Рајка Делића, о којој је наш портал два пута извјештавао, објавио на свом "Фејсбук" налогу, Општина Власеница пријавила је Матића полицији због, како Матић каже, наводног наношења штете угледу општине Власеница.

Подсјећамо, портал Катера је објавио да Рајко Делић живи са својим незапосленим сином у веома тешким условима, без струје, хране, купатила и огријева.

Матић у овом снимку не крије бијес и разочарење што је умјесто подршке за акцију хуманитарног карактера добио пријаву за ремећење јавног реда и мира, како стоји у прекршајном налогу, те наводних политичких напада на општину Власеница, што он у потпуности одбацује. 

  • Удружење "Оплемени срце" у посјети Рајку Делићу који живи од 67 КМ мјесечно!
    25.03.2021. 19:47

    Представници Удружења "Оплемени срце" из Источног Сарајева данас су посјетили Рајка Делића у Власеници и уручили му пакете помоћи у виду хране, гардеробе и хигијенских средстава.Рајко (63), чиј...

Будимо хумани
Удружење "Оплемени срце" у посјети Рајку Делићу који живи од 67 КМ мје...

Једини одговор из општине Власеница, на тежак живот њиховог суграђанина, учесника Одбрамбено-отаџбинског рата који прима 67 КМ борачког додатка, је кривична пријава против покретача хуманитарне акције Драгана Матића.

Подсјећамо, хуманитарно удружење "Оплемени срце" из Источног Сарајева покренуло је акцију помоћи за Рајка Делића из Власенице и људи доброг срца имају намјеру да прикупе новац и опреме спрат Рајкове куће, како би он и његов син могли да живе живот достојан сваког човјека.



Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Istocna RS 27.03.2021. 13:04
    Puna podrska Maticu a vlasti nemaju dovoljno ruku da zacepe sve glasove koji nemogu da trpe jad i cemer koji prave ovi kriminalci na vlasti. Al nece jos dugo, tik tak, za godinu ode glavni burle a za njim svo smece pa i vlasenicko.
Повезане вијести
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин” Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин”
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    6h 59m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    7h 43m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    11h 48m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    11h 52m
    2
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    23h 36m
    0