Umjesto podrške, opština ga tužila za narušavanje ugleda (VIDEO)

27.03.2021. 11:02
1
IZVOR: KATERA

Sudeći prema informacijama iz snimka, koji je Dragan Gagi Matić, pokretač humanitarne akcije za svog strica Rajka Delića, o kojoj je naš portal dva puta izvještavao, objavio na svom "Fejsbuk" nalogu, Opština Vlasenica prijavila je Matića policiji zbog, kako Matić kaže, navodnog nanošenja štete ugledu opštine Vlasenica.

Podsjećamo, portal Katera je objavio da Rajko Delić živi sa svojim nezaposlenim sinom u veoma teškim uslovima, bez struje, hrane, kupatila i ogrijeva.

Matić u ovom snimku ne krije bijes i razočarenje što je umjesto podrške za akciju humanitarnog karaktera dobio prijavu za remećenje javnog reda i mira, kako stoji u prekršajnom nalogu, te navodnih političkih napada na opštinu Vlasenica, što on u potpunosti odbacuje. 

  • Udruženje "Oplemeni srce" u posjeti Rajku Deliću koji živi od 67 KM mjesečno!
    25.03.2021. 19:47

    Predstavnici Udruženja "Oplemeni srce" iz Istočnog Sarajeva danas su posjetili Rajka Delića u Vlasenici i uručili mu pakete pomoći u vidu hrane, garderobe i higijenskih sredstava.Rajko (63), čij...

Budimo humani
Udruženje "Oplemeni srce" u posjeti Rajku Deliću koji živi od 67 KM mje...

Jedini odgovor iz opštine Vlasenica, na težak život njihovog sugrađanina, učesnika Odbrambeno-otadžbinskog rata koji prima 67 KM boračkog dodatka, je krivična prijava protiv pokretača humanitarne akcije Dragana Matića.

Podsjećamo, humanitarno udruženje "Oplemeni srce" iz Istočnog Sarajeva pokrenulo je akciju pomoći za Rajka Delića iz Vlasenice i ljudi dobrog srca imaju namjeru da prikupe novac i opreme sprat Rajkove kuće, kako bi on i njegov sin mogli da žive život dostojan svakog čovjeka.



Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Istocna RS 27.03.2021. 13:04
    Puna podrska Maticu a vlasti nemaju dovoljno ruku da zacepe sve glasove koji nemogu da trpe jad i cemer koji prave ovi kriminalci na vlasti. Al nece jos dugo, tik tak, za godinu ode glavni burle a za njim svo smece pa i vlasenicko.
Povezane vijesti
Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (FOTO) Vlaseničke osnovke nastavile tradiciju – furiozno do titule najboljih košarkašica Srpske (F...
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani! Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    13h 24m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    11h 26m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    10h 19m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    10h 24m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    9h 27m
    1