Осумњичени да су фингирали саобраћајне незгоде ради наплате осигурања

02.03.2020. 10:14
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полицијска управа Градишка поднијела је извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука против М.К., К.В., С.К.;,С.Т., С.К., Д.А. и Н.С. сви из Градишке, због сумње да су организовали и фингирали четири саобраћајне незгоде, како би наплатили осигурање.

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције ПУ Градишка су од 22. до 28. фебруара реализовали акцију кодног назива "Каско", која је резултирала подношењем извјештаја против наваедних особа због постојања сумње да су починили кривично дјело осигураничка превара.

-Лица се сумњиче да су од јуна 2015. године до јануара 2020. године, на подручју града Градишка, организовали и фингирали четири саобраћајне незгоде, у намјери да од осигуравајућег друштва наплате осигурану суму за настале штете- саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 48m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 21m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 55m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    53m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 1m
    0