Осумњичени за убиство пружао активни отпор и пријетио ручном бомбом

15.11.2021. 10:38
0
ИЗВОР: Срна

Лице чији су иницијали Б.Т, осумњичено за убиство малољетника на подручју општине Фоча, пружало је активни отпор приликом хапшења и пријетило да ће активирати ручну бомбу према припадницима Жанармерије, који су га лишили живота, рекао је начелник полицијске управе Фоча Велимир Костовић.

Костовић је на ванредној конференцији за новинаре рекао да је осумњичени убијен из ватреног оружја прошле ноћи, четири минута иза поноћи у мјесту Челебићи.

Он је навео да се наставља са истражним радњама под надзором Окружног јавног тужилаштва Требиње, као и да је полиција још на терену.

Костовић је навео да је јуче дежурна служба Полицијске управе обавијештена да је у мјесту Заваит пуцано из ватреног оружја и том приликом је смртно страдало једно лице у путничком возилу.

Он је додао да су одмах по сазнању за тај догађај на терен упућене све расположиве снаге Полицијске управе и јединице Жандармерије Фоча које су блокирале путну комуникацију према Мјесној заједници Челебићи и према граници са Црном Гором.

Увиђај на мјесту догађаја обавио је дежурни тужилац.

Из Окружног јавној тужилаштва у Требињу Срни је јутрос речено да је мушкарац из села Заваит, који је осмњичен за убиство деветогодишњег дјечака, убијен јер је покушао да активира експлозивну направу.

Срна незванично сазнаје, да је у питању душевно обољело лице, који је јуче послијеподне усмртио дјечака, рођеног 2012. године, пуцавши на аутомобил на регионалном путу Заваит-Челебићи.

Коментари 0
Повезане вијести
Убио супругу, па себе Убио супругу, па себе
Полиција о троструком убиству у Санском Мосту Полиција о троструком убиству у Санском Мосту
Ухапшен убица жене у Сарајеву Ухапшен убица жене у Сарајеву
Најчитаније
  • Црква Успења Пресвете Богородице на Палама (ФОТО)
    3h 52m
    0
  • Уредница "Спин.инфо" саслушана у полицијској станици због кривичне пријаве за клевету
    23h 40m
    5
  • Дијете пало са четвртог спрата зграде
    16h 23m
    0
  • У уторак сахрана свих жртава катастрофалних поплава у Доњој Јабланици и селу Злате
    15h 11m
    0
  • Двије дјевојчице се отровале алкохолом, пронашла их мајка
    23h 58m
    0