Отворена продавница "ЈП Миљацка- Све за ваш дом" у Источном Старом Граду

20.04.2021. 17:50
1
ИЗВОР: opstinaisg.net

Јуче је на Хреши у Источном Старом Граду званично отворена трговина која нуди широк асортиман роба за кућу и домаћинство, а којом ће руководити Јавно предузеће „ Миљацка ИСГ“ д.о.о..

Годинама уназад исказивана је потреба становништва као и привредних субјеката за оваквом трговином како би брже и лакше долазили до потребних материјала и алата.

Отварању је присуствовао начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић са руководством, али и директори јавних предузећа општине и директор Фондације за привреду и рурални развој Источни Стари Град који су пожељели успјешан рад и успјешну међусобну сарадњу за добробит свих становника општине Источни Стари Град.

- Циљ и идеја за оснивањем јавног предузећа „Миљацка ИСГ“ био је да пружа услуге као што је управљање тржницом и продавницом на Требевићу, покретање сточне пијаце у Источном Старом Граду, али и отварање овакве трговине како наши становници не би морали да иду у друге општине да би се снабдјели- рекао је начелник Гашановић.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mirko 21.04.2021. 07:39
  Bravo nacelnice.
Повезане вијести
„Auto servis & IMS Pale“ одбранио титулу у Источном Старом Граду „Auto servis & IMS Pale“ одбранио титулу у Источном Старом Граду
Вечерас полуфиналне турнира "Источни Стари Град 2022" Вечерас полуфиналне турнира "Источни Стари Град 2022"
Турнир у малом фудбалу "Источни Стари Град 2022" почиње 3. августа Турнир у малом фудбалу "Источни Стари Град 2022" почиње 3. августа
Најчитаније
 • Пало дрво и усмртило дјевојчицу
  15h 21m
  0
 • У Сокоцу украден аутомобил и новац
  15h 5m
  0
 • Два напада на полицијске службенике у Источном Сарајеву
  14h 25m
  0
 • У ЈЗУ Болници „Србија“ по први пут урађена операција атрезије хоане код дјетета
  14h 1m
  0
 • Паљанин Стефан Малбашић међу најбољим студентима у Србији
  10h 21m
  3