Отворена продавница "ЈП Миљацка- Све за ваш дом" у Источном Старом Граду

20.04.2021. 17:50
1
ИЗВОР: opstinaisg.net

Јуче је на Хреши у Источном Старом Граду званично отворена трговина која нуди широк асортиман роба за кућу и домаћинство, а којом ће руководити Јавно предузеће „ Миљацка ИСГ“ д.о.о..

Годинама уназад исказивана је потреба становништва као и привредних субјеката за оваквом трговином како би брже и лакше долазили до потребних материјала и алата.

Отварању је присуствовао начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић са руководством, али и директори јавних предузећа општине и директор Фондације за привреду и рурални развој Источни Стари Град који су пожељели успјешан рад и успјешну међусобну сарадњу за добробит свих становника општине Источни Стари Град.

- Циљ и идеја за оснивањем јавног предузећа „Миљацка ИСГ“ био је да пружа услуге као што је управљање тржницом и продавницом на Требевићу, покретање сточне пијаце у Источном Старом Граду, али и отварање овакве трговине како наши становници не би морали да иду у друге општине да би се снабдјели- рекао је начелник Гашановић.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mirko 21.04.2021. 07:39
  Bravo nacelnice.
Повезане вијести
Саво Дерикоња - човјек чије име српски народ шапатом и с поштовањем помиње Саво Дерикоња - човјек чије име српски народ шапатом и с поштовањем помиње
Татјана Бекрић: Није лако отићи из домовине, успомене не стају у један кофер Татјана Бекрић: Није лако отићи из домовине, успомене не стају у један кофер
Прекид електричне енергије у Палама и Источном Старом Граду Прекид електричне енергије у Палама и Источном Старом Граду
Најчитаније
 • Породица - Црква у малом, а дијете највеће богатство и благослов
  23h 0m
  1
 • Најугроженијима 200 килограма свињског меса
  7h 39m
  3
 • Изабрани вршиоци дужности чланова Предсједништва СДС-а
  21h 57m
  11
 • Покренут поступак против Србије због истицања заставе у свлачионици
  21h 41m
  0
 • Тениски клуб „Војковићи“ освојио седам медаља у „Зетри“
  22h 11m
  0