Отворена продавница "ЈП Миљацка- Све за ваш дом" у Источном Старом Граду

20.04.2021. 17:50
1
ИЗВОР: opstinaisg.net

Јуче је на Хреши у Источном Старом Граду званично отворена трговина која нуди широк асортиман роба за кућу и домаћинство, а којом ће руководити Јавно предузеће „ Миљацка ИСГ“ д.о.о..

Годинама уназад исказивана је потреба становништва као и привредних субјеката за оваквом трговином како би брже и лакше долазили до потребних материјала и алата.

Отварању је присуствовао начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић са руководством, али и директори јавних предузећа општине и директор Фондације за привреду и рурални развој Источни Стари Град који су пожељели успјешан рад и успјешну међусобну сарадњу за добробит свих становника општине Источни Стари Град.

- Циљ и идеја за оснивањем јавног предузећа „Миљацка ИСГ“ био је да пружа услуге као што је управљање тржницом и продавницом на Требевићу, покретање сточне пијаце у Источном Старом Граду, али и отварање овакве трговине како наши становници не би морали да иду у друге општине да би се снабдјели- рекао је начелник Гашановић.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mirko 21.04.2021. 07:39
  Bravo nacelnice.
Повезане вијести
Споразум о санацији и асфалтирању пута кроз Горње Биоско Споразум о санацији и асфалтирању пута кроз Горње Биоско
Једночасовни штрајк упозорења - Синдикат тражи повећање цијене рада Једночасовни штрајк упозорења - Синдикат тражи повећање цијене рада
Гојковић изненађен најављеним штрајком радника шумских газдинстава Гојковић изненађен најављеним штрајком радника шумских газдинстава
Најчитаније
 • Ђорђе Мочевић најбржи у пливању за Часни крст на Жељезници у Војковићима
  4h 26m
  0
 • Повећана основица примања за борачке категорије у Српској
  23h 32m
  0
 • Данас пливање за Часни крст на ријеци Жељезници у Војковићима
  7h 56m
  0
 • Паљанин Петар Благојевић нови фудбалер Simm Baua
  18h 26m
  0
 • Због дуга за РТВ таксу заплијенили му тракторску брначу (ФОТО)
  19h 6m
  3