Отворена продавница "ЈП Миљацка- Све за ваш дом" у Источном Старом Граду

20.04.2021. 17:50
1
ИЗВОР: opstinaisg.net

Јуче је на Хреши у Источном Старом Граду званично отворена трговина која нуди широк асортиман роба за кућу и домаћинство, а којом ће руководити Јавно предузеће „ Миљацка ИСГ“ д.о.о..

Годинама уназад исказивана је потреба становништва као и привредних субјеката за оваквом трговином како би брже и лакше долазили до потребних материјала и алата.

Отварању је присуствовао начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић са руководством, али и директори јавних предузећа општине и директор Фондације за привреду и рурални развој Источни Стари Град који су пожељели успјешан рад и успјешну међусобну сарадњу за добробит свих становника општине Источни Стари Град.

- Циљ и идеја за оснивањем јавног предузећа „Миљацка ИСГ“ био је да пружа услуге као што је управљање тржницом и продавницом на Требевићу, покретање сточне пијаце у Источном Старом Граду, али и отварање овакве трговине како наши становници не би морали да иду у друге општине да би се снабдјели- рекао је начелник Гашановић.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Mirko 21.04.2021. 07:39
    Bravo nacelnice.
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 35m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 49m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    21h 56m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    43m
    1
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 26m
    0