Otvorena prodavnica "JP Miljacka- Sve za vaš dom" u Istočnom Starom Gradu

20.04.2021. 17:50
1
IZVOR: opstinaisg.net

Juče je na Hreši u Istočnom Starom Gradu zvanično otvorena trgovina koja nudi širok asortiman roba za kuću i domaćinstvo, a kojom će rukovoditi Javno preduzeće „ Miljacka ISG“ d.o.o..

Godinama unazad iskazivana je potreba stanovništva kao i privrednih subjekata za ovakvom trgovinom kako bi brže i lakše dolazili do potrebnih materijala i alata.

Otvaranju je prisustvovao načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović sa rukovodstvom, ali i direktori javnih preduzeća opštine i direktor Fondacije za privredu i ruralni razvoj Istočni Stari Grad koji su poželjeli uspješan rad i uspješnu međusobnu saradnju za dobrobit svih stanovnika opštine Istočni Stari Grad.

- Cilj i ideja za osnivanjem javnog preduzeća „Miljacka ISG“ bio je da pruža usluge kao što je upravljanje tržnicom i prodavnicom na Trebeviću, pokretanje stočne pijace u Istočnom Starom Gradu, ali i otvaranje ovakve trgovine kako naši stanovnici ne bi morali da idu u druge opštine da bi se snabdjeli- rekao je načelnik Gašanović.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Mirko 21.04.2021. 07:39
    Bravo nacelnice.
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    7h 21m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    8h 36m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    14h 27m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    12h 54m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    14h 46m
    0