Otvorena prodavnica "JP Miljacka- Sve za vaš dom" u Istočnom Starom Gradu

20.04.2021. 17:50
1
IZVOR: opstinaisg.net

Juče je na Hreši u Istočnom Starom Gradu zvanično otvorena trgovina koja nudi širok asortiman roba za kuću i domaćinstvo, a kojom će rukovoditi Javno preduzeće „ Miljacka ISG“ d.o.o..

Godinama unazad iskazivana je potreba stanovništva kao i privrednih subjekata za ovakvom trgovinom kako bi brže i lakše dolazili do potrebnih materijala i alata.

Otvaranju je prisustvovao načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović sa rukovodstvom, ali i direktori javnih preduzeća opštine i direktor Fondacije za privredu i ruralni razvoj Istočni Stari Grad koji su poželjeli uspješan rad i uspješnu međusobnu saradnju za dobrobit svih stanovnika opštine Istočni Stari Grad.

- Cilj i ideja za osnivanjem javnog preduzeća „Miljacka ISG“ bio je da pruža usluge kao što je upravljanje tržnicom i prodavnicom na Trebeviću, pokretanje stočne pijace u Istočnom Starom Gradu, ali i otvaranje ovakve trgovine kako naši stanovnici ne bi morali da idu u druge opštine da bi se snabdjeli- rekao je načelnik Gašanović.

 

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Mirko 21.04.2021. 07:39
  Bravo nacelnice.
Povezane vijesti
Saniran međuentitetski lokalni put u Istočnom Starom Gradu Saniran međuentitetski lokalni put u Istočnom Starom Gradu
Po 200 KM za sve učenike do petog razreda osnovne škole u Istočnom Starom Gradu Po 200 KM za sve učenike do petog razreda osnovne škole u Istočnom Starom Gradu
Identifikovana lica koja su oštetila taksi vozilo u Istočnom Starom Gradu Identifikovana lica koja su oštetila taksi vozilo u Istočnom Starom Gradu
Najčitanije
 • Prije 30 godina formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
  17h 49m
  0
 • U Sarajevu sin zapalio oca i pobjegao
  9h 3m
  0
 • Služen parastos za poginule borce Srpske garde Ilidža (FOTO)
  14h 47m
  0
 • Više od 200 učesnika na planinarskom sletu na Trebeviću
  11h 10m
  0
 • Zasluženo slavlje "Sokolova" u derbiju
  9h 17m
  0