Овакво вријеме нас чека у најлуђој ноћи

27.12.2019. 13:52
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Током ноћи са 31. децембра на 1. јануар у Српској ће бити облачно и суво, док ће се у новогодишњој ноћи температура у нижим крајевима кретати од минус четири до нула, а на планинама до минус шест степени.

Подаци Хидрометеоролошког завода РС показују да ће 31. јануара ујутру бити претежно ведро и веома хладно вријеме, у већини предјела са мразом и температурама испод нуле.

– Једино ће на истоку и у централним предјелима бити пролазне локалне облачности. Током дана ће бити сунчано, а послијеподне долази до постепеног повећања облачности које долази са сјеверозапада, уз, и даље, суво вријеме. Јутарња температура ће се кретати од минус шест до минус два, на планинама минус 13, а највиша дневна од нула до четири,  на југу који степен више, а на планинама од минус четири до нула степени – каже метеоролог Божидар Перовановић.

У сриједа ујутру, у већини крајева РС, биће облачно, суво и хладно. Током дана ће доћи до кидања облачности, а биће и сунчаних интервала, највише на сјеверу, а мање на југу.

– У планинским крајевима, на истоку и у централним крајевима уз појаву слабе сусњежице. Јутарња температура ће бити од минус четири до минус један, на југу око два степена, на планинама минус шест степени. Дневна ће се кретати од минус два до три, на југу који степен више, а на планинама око минус три степена – каже Перовановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас
Хоће ли нам април донијети снијег Хоће ли нам април донијети снијег
Ево када ћемо помјерити казаљке на сату Ево када ћемо помјерити казаљке на сату
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 23m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 28m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 56m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 30m
    3
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 36m
    0