Партизан обавијестио јавност да неће играти утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде

20.04.2024. 21:54
3
ИЗВОР: nezavisne.com

Црно-бијели су у 173. вјечитом дербију  остали кратких рукава јер су од Црвене звезде поражени резултатом 3:2, која је до три бода дошла послије преокрета.

- Партизан неће играти Куп утакмицу! Срамни судија, који је покрао и уништио ,,вечити дерби ", урадио је оно за шта је и послат. Партизан ће размислити да ли ће играти полуфинале Купа Србије, јер  не видимо сврху да играмо утакмицу где ће неки Павле Илић одредредити резултат! - пише у саопштењу црно-бијелих.

- Срамотни судија Павле Илић је већ други пут заредом, на себи својствен, перфидан и поган начин покрао фудбалски клуб Партизан и уништио 173. вјечити дерби. Човјек који очито нема зрна стида, нити елементарног судијског знања потрудио се да измасакрира наш клуб и играче, који су се мушки борили против ривала, али и главног арбитра, као 12. играча на другој страни терена. После још једне утакмице у којој нас је исти судија тешко оштетио и онемогућио да победимо меч у коме смо у већем дијелу били бољи тим и имали вођство. Из тог разлога, фудбалски клуб Партизан ће у наредним данима одлучити да ли ће уопште играти Куп утакмицу са Црвеном звездом, јер не желимо да нас поново неки судијски дилетант Павле Илић и њему слични, које Судијска организација шаље по задатку, потцјењују и одлучују о коначном резултату - стоји у саопштењу Партизана.

Филип Макрић

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    E moji svirači 20.04.2024. 22:30
    I ne trebaju igrati. Ne znam ni što su ovu igrali i dopustili da ih isti sudija masakrira. Neka picousti odmah uruči trofej ciganima da se ne cimaju bezveze.
  • Generic placeholder image
    Бане 20.04.2024. 22:14
    Чуј већи дио утакмице били бољи? Звезда је имала три пута више шанси и на крају заслужено побиједила. Партизан се доста добро бранио али нису издржали и то је то.
  • Generic placeholder image
    Mилош 20.04.2024. 22:09
    У праву сте, ви треба да играте Куп Хрватске, јер том друштву припадате :*
Повезане вијести
Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача Милојевић: Значило би нам да на Маракани буде што више навијача
Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела Постигнут договор са Бахаром, ево колико је Звезда уштедјела
Црвена звезда "докрајчила" Партизан! Црвена звезда "докрајчила" Партизан!
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    19h 41m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    8h 54m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    8h 25m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    8h 48m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    23h 45m
    0