Partizan obavijestio javnost da neće igrati utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde

20.04.2024. 21:54
3
IZVOR: nezavisne.com

Crno-bijeli su u 173. vječitom derbiju  ostali kratkih rukava jer su od Crvene zvezde poraženi rezultatom 3:2, koja je do tri boda došla poslije preokreta.

- Partizan neće igrati Kup utakmicu! Sramni sudija, koji je pokrao i uništio ,,večiti derbi ", uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer  ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Ilić odredrediti rezultat! - piše u saopštenju crno-bijelih.

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi. Čovjek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem dijelu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - stoji u saopštenju Partizana.

Filip Makrić

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    E moji svirači 20.04.2024. 22:30
    I ne trebaju igrati. Ne znam ni što su ovu igrali i dopustili da ih isti sudija masakrira. Neka picousti odmah uruči trofej ciganima da se ne cimaju bezveze.
  • Generic placeholder image
    Bane 20.04.2024. 22:14
    Čuj veći dio utakmice bili bolji? Zvezda je imala tri puta više šansi i na kraju zasluženo pobijedila. Partizan se dosta dobro branio ali nisu izdržali i to je to.
  • Generic placeholder image
    Miloš 20.04.2024. 22:09
    U pravu ste, vi treba da igrate Kup Hrvatske, jer tom društvu pripadate :*
Povezane vijesti
Milojević: Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača Milojević: Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača
Postignut dogovor sa Baharom, evo koliko je Zvezda uštedjela Postignut dogovor sa Baharom, evo koliko je Zvezda uštedjela
Crvena zvezda "dokrajčila" Partizan! Crvena zvezda "dokrajčila" Partizan!
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    11h 7m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    11h 51m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    15h 56m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    16h 0m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    1h 27m
    0