Патријарх личним примјером показао како се придржавати мјера

17.03.2020. 17:53
0
ИЗВОР: Srna

Његова светост патријарх српски Иринеј позвао је грађане Србије да се строго придржавају прописаних мјера у борби против вируса корона, те као грађанин старије животне доби одлучио да покаже како се то ради.

Патријарх је примио данас у Патријаршији у Београду стручни тим српских љекара, саопштено је из кабинета патријарха српског.

Патријарх је одлучио да својим личним примјером, као грађанин старије животне доби, покаже како се треба жртвовати и придржавати неопходних рестриктивних мјера које прописује струка и државни органи.

У саопштењу се наводи да је патијарх, схватајући озбиљност ситуације због вируса корона, изашао у сусрет молби љекара инфектолога и епидемиолога, па је позвао све грађане Србије да се строго придржавају прописаних мјера заштите од вируса корона.

Коментари 0
Повезане вијести
Прије 110 година рођен патријарх Павле Прије 110 година рођен патријарх Павле
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Четрнаест година од упокојења највољенијег српског патријарха Четрнаест година од упокојења највољенијег српског патријарха
Најчитаније
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    17h 53m
    0
  • Ученик (13) претучен у основној школи: "Сина ми је песницама ударао отац његовог вршњака"
    8h 37m
    2
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    16h 13m
    2
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    17h 44m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    9h 9m
    0