По 200 КМ за све ученике до петог разреда основне школе у Источном Старом Граду

02.09.2022. 16:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Општина Источни Стари Град уручила је по 200 КМ сваком ученику од првог до петог разреда основне школе са подручја ове локалне заједнице, као и пригодне поклоне.

У подручним одјељењима на Хреши и Вучијој Луци у којима се настава одвија до петог разреда основне школе, јуче је почела настава за дјецу из Источног Старог Града, а у обје школе уприличен је свечани дочек за првачиће и ученике старијих разреда.

Свечаном обиљежавању почетка школске године присуствовали су предсједник Скупштине општине Владимир Цинцар и замјеник начелника општине Малко Короман, који је ђацима, наставном особљу и родитељима пожелио срећан и успјешан почетак нове школске године, истичући да општинска администрација са руководством стоји на располагању за помоћ и у наредном периоду.

Начелник општине Бојо Гашановић је поводом почетка школске године упутио честитке свим ђацима из Источног Старог Града са акцентом на намлађе који похађају школу у подручним одјељењима, саопштено је из ове општине.

- Из године у годину се боримо да обезбиједимо услове за живот младих људи у нашој општини, посебно да нам раде школе упркос смањеном броју дјеце. Велика је радост свих нас сваког 1. септембра када у школске клупе сједну првачићи, зато имамо и обавезу да дјеци и родитељима помогнемо када имамо прилику - поручио је Гашановић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 47m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 8m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    55m
    1
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 38m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    20h 56m
    0