Почиње "Слем шест краљева" у Ријаду, Ђоковић директно у полуфиналу

16.10.2024. 18:08
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У престоници Саудијске Арабије Ријаду, од данас до 19. октобра одржаће се тениска ексхибиција под називом "Слем шест краљева", а међу учесницима ће бити и Новак Ђоковић.

Овај престижни ревијални турнир привукао је врхунске тенисере, који су за своје учешће већ добили хонорар од 1,5 милиона долара.

Поред Ђоковића, на турниру учествују Рафаел Надал, Карлос Алкарас, Данил Медведев, Јаник Синер и Холгер Руне, преноси б92.

Званични програм је објављен, а турнир почиње у сриједу, 16. октобра. Новак Ђоковић ће на терен изаћи у четвртак од 18.30 часова, када ће играти полуфинале против побједника меча Данил Медведев – Јаник Синер.

Ако освајач рекордне 24 Гренд слем титуле успије да побиједи у оба меча и освоји турнир, добиће додатних шест милиона долара, што овај догађај чини једним од најуноснијих у свијету тениса.

На другој страни жреба, четвртфинале играју Карлос Алкарас и Холгер Руне, а побједник ће се у полуфиналу суочити са Рафаелом Надалом.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Меморијални турнир "Mихаило Дробњак" окупио осам екипа Пале: Меморијални турнир "Mихаило Дробњак" окупио осам екипа
Карте за Надалов опроштај достигле цијену преко 140.000 евра Карте за Надалов опроштај достигле цијену преко 140.000 евра
Ђоковић данас игра за 100. титулу Ђоковић данас игра за 100. титулу
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    20h 59m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 1m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    17h 13m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    20h 4m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    19h 58m
    0