Počinje "Slem šest kraljeva" u Rijadu, Đoković direktno u polufinalu

16.10.2024. 18:08
0
IZVOR: nezavisne.com

U prestonici Saudijske Arabije Rijadu, od danas do 19. oktobra održaće se teniska ekshibicija pod nazivom "Slem šest kraljeva", a među učesnicima će biti i Novak Đoković.

Ovaj prestižni revijalni turnir privukao je vrhunske tenisere, koji su za svoje učešće već dobili honorar od 1,5 miliona dolara.

Pored Đokovića, na turniru učestvuju Rafael Nadal, Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Janik Siner i Holger Rune, prenosi b92.

Zvanični program je objavljen, a turnir počinje u srijedu, 16. oktobra. Novak Đoković će na teren izaći u četvrtak od 18.30 časova, kada će igrati polufinale protiv pobjednika meča Danil Medvedev – Janik Siner.

Ako osvajač rekordne 24 Grend slem titule uspije da pobijedi u oba meča i osvoji turnir, dobiće dodatnih šest miliona dolara, što ovaj događaj čini jednim od najunosnijih u svijetu tenisa.

Na drugoj strani žreba, četvrtfinale igraju Karlos Alkaras i Holger Rune, a pobjednik će se u polufinalu suočiti sa Rafaelom Nadalom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa
Karte za Nadalov oproštaj dostigle cijenu preko 140.000 evra Karte za Nadalov oproštaj dostigle cijenu preko 140.000 evra
Đoković danas igra za 100. titulu Đoković danas igra za 100. titulu
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    21h 0m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    21h 2m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    17h 14m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    20h 5m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    19h 59m
    0