Подјела пакета за поједине категорије становништва у Источном Старом Граду

13.04.2023. 10:55
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источни Стари Град, у сарадњи са ОО Црвеног крста Источни Стари Град, обезбиједила је пакете за поједине категорије становништва, међу којима су пензионери, социјално угрожене категорије становништва и пољопривредни произвођачи.

- Уочи великог хришћанског празника Васкрса, у наредним данима биће подијељени пакети у све четири мијесне заједнице општине, Вучијој Луци, Хреши, Булозима и на Требевићу – саопштили су из ове општине.

Како су додали из ове општине, уз финансијска средства које је обезбиједила општина Источни Стари Град, Општинска организација Црвеног крста је извршила набавку конзумних јаја.

- У набавици сјемена и садног материјал за сјетву на отвореном учествовала је Фондација за привреду и рурални развој, док су брашно и породични пакети за најугоженије обезбијеђени од стране Црвеног крста Републике Српске – навели су из општине Источни Стари Град, те додали да ГСС Источни Стари Град са члановима свог тима пружа подршку при подјели поменутих пакета.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Васкрси васкрсле српске војске Васкрси васкрсле српске војске
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 58m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    2h 3m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 31m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    21h 5m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    2h 10m
    0