Појачане мјере и контрола доступности означених паркинг мјеста за возила особа са инвалидитетом

12.11.2021. 10:17
5
ИЗВОР: Катера

Из Општине Источно Ново Сарајево обавјештавају возаче да ће Општинско Одјељење за послове комуналне полиције и паркинг просторе у наредном периоду на подручју општине Источно Ново Сарајево, предузимати превентивне активности које подразумијевају појачане мјере и контролу доступности посебно означених паркинг мјеста за возила особа са инвалидитетом.

Овим путем моле се учесници у саобраћају који немају истакнуту валидну ознаку, да не паркирају на означена паркинг мјеста резервисана за паркирање возила особа са инвалидитетом, како би онима којима су иста намијењена омогућили несметан приступ, те избјегли кажњавање за непрописно паркирање.

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Need for Speed 16.11.2021. 13:05
    mogli bi se malo pozabaviti i sa ovim uličnim trkačima kroz Hilandarsku i Dečansku ulicu, koja je u neposrednoj blizini parka i nikada se ne zna kada će neko dijete istrčati na ulicu ( bolje spriječit da ne bude kasno). A nebi bilo loše i ove što stvaraju prekomjernu buku sa autima i motorima u kasne večernje sate( i sate predviđene za odmor) malo sankcionisati.
  • Generic placeholder image
    Kojeovdenormalan 13.11.2021. 21:31
    Ništa od toga.Ispred Tropic tržnog centra uvijek su zauzeta mjesta za invalide a niko nema naljepnicu.Na kraju krajeva,kod nas policija ništa ne rješava a ne parking za invalide."Nešto je žestoko trulo" kod nas.
  • Generic placeholder image
    Papaz 12.11.2021. 14:31
    Ovo je užas, ovo nema ni u Egiptu, sramota da ih bude tko bahate i nekulturne. Policija ne može ništa jer je ovo selo, sve rođaci i komšije.
  • Generic placeholder image
    Neko iz mase 12.11.2021. 11:28
    Policija samo da hoce poceti kaznjavati ove sto se po Spasovdanskoj, Hilandarskoj ostave auto na sred ceste i odu u prodavnicu, pekaru i ostalo dnevno po bi mogli napisati minimalno 2000km kazni... Na svakom drugom pjesackom auto parkirano ali oni hladno prodju kraj takvih vozila... Vece su sanse na bingu dobiti nego da te propuste na pjesackom... Samo da hoce kaznjavati da se malo uozbilje vozaci... Ali nema vremena policija za to...
  • Generic placeholder image
    Maxsimilijan 12.11.2021. 10:54
    Koga ovi farbaju. Svaki dan pred Domom zdravlja na 2 mjesta za invalide parkirani su automobili bez oznaka. Komunalna policija prolazi pored njih i nikog ne opominje a kamoli kažnjava. Čak komunalni policajci se pozdravljaju sa ovima što su bespravno parkirani. Ovo nije u redu da daju ovakva saopštenja a neće uraditi ništa.
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    8h 3m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 59m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    22h 43m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 55m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    20h 28m
    0