Поклон представе Олимпијског центра Јахорина за све грађане

09.10.2021. 12:09
0
ИЗВОР: Катера

У оквиру акције Олимпијског центра Јахорина "Буди дијете Јахорине" у току мјесеца октобра у Културном центру Пале биће одигране три представе као поклон за све грађане.

У недјељу, 10. октобра са почетком у 20:00 часова сви заинтересовани ће моћи уживати гледајући представу у извођењу Градског позоришта Јазавац из Бањалуке под називом „Пиџама за шесторо“. Ради се о хумористичној представи прилагођеној средњошколцима и родитељима. Улаз на представу се неће наплаћивати, а пријаве за акцију "Буди дијете Јахорине" биће могуће прије и након представе у просторијама КЦ Пале.

 У Културном центру Пале ће бити одигране још двије представе.

За суботу, 16. октобар у 20:00 часова заказана је представа „Кројачки салон“ која је прилагођена за родитеље и старије основце док ће у четвртак, 21. октобра у 18:00 часова бити одиграна представа „Краљ жабац“ прилагођена дјеци узраста до четвртог разреда основне школе.

Акција "Дијете Јахорине" је изазвала велику пажњу школараца из града Источно Сарајево. У Олимпијски центар Јахорина је пристигло готово 600 пријава. Из овог центра су поручили да је акција у току до 30. октобра и позвали све који се нису пријавили да то учине путем сајта www.oc-jahorina.com или на поменутим представама. За добијање ски-карте ученици требају испунити два критеријума – да похађају било коју основну или средњу школу на територији града Источно Сарајево и да доставе креативни рад на тему свог виђења олимпијске планине Јахорине. Сви ученици који испуне наведене критеријуме ће у новој зимској сезони бити власници персонализоване сезонске ски-карте понедјељак - петак.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
ОЦ „Јахорина“ блокиран, Влада Српске враћа њихове дугове ОЦ „Јахорина“ блокиран, Влада Српске враћа њихове дугове
Тјера ли Влада Српске намјерно Олимпијски центар „Јахорина“ у стечај Тјера ли Влада Српске намјерно Олимпијски центар „Јахорина“ у стечај
ОЦ „Јахорина“ на наплату стигло 20 милиона КМ ОЦ „Јахорина“ на наплату стигло 20 милиона КМ
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 8m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 41m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 7m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 20m
    0
  • Партизан мијења име!
    8h 49m
    3