Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар

17.09.2024. 15:32
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полиција из Брчког јуче је из саобраћаја искључила ауди којим је управљао Е.М. (25) из Шаторовића, али је он наставио возити и изазвао је судар, због чега је ухапшен, а возило му је одузето.

Из брчанске полиције су навели да су њихови припадници у 15.40 током редовне контроле возача и возила у Улици Мусе Ћазима Ћатића због неисправности и истека важења регистрације из саобраћаја искључили ауди.

- Истог дана око 16.50 сати Полицији Брчко дистрикта пријављена је саобраћајна незгода у Улици др Мехмеда Спахе. Изласком на лице мјеста утврђено је да су у саобраћајној незгоди учествовали поменути ауди и рено - рекли су из Полиције Брчко дистрикта.

Увиђајем је, додају, утврђено да је незгоду проузроковао Е.М., усљед неприлагођене брзине условима и стању пута, при чему на возилима има штете, с тим што, срећом, није било повријеђених.

- Због проузроковане саобраћајне незгоде, те поновног прекршаја и то возилом које је претходно искључено из саобраћаја и опасности да ће са тим наставити, Е.М. је ухапшен, а возило је привремено одузето - навели су из полиције.

Коментари 0
Повезане вијести
Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Четири лица повријеђена у судару на Лапишници Четири лица повријеђена у судару на Лапишници
Најчитаније
  • Слани мафини
    7h 41m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    9h 36m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    23h 41m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    7h 30m
    0
  • Оштар одговор Мајдова надлежнима након суспензије: Цитирао Ђоковића, поменуо двојицу судија
    20h 39m
    3