Policija ga isključila iz saobraćaja, on nastavio voziti i izazvao sudar

17.09.2024. 15:32
0
IZVOR: nezavisne.com

Policija iz Brčkog juče je iz saobraćaja isključila audi kojim je upravljao E.M. (25) iz Šatorovića, ali je on nastavio voziti i izazvao je sudar, zbog čega je uhapšen, a vozilo mu je oduzeto.

Iz brčanske policije su naveli da su njihovi pripadnici u 15.40 tokom redovne kontrole vozača i vozila u Ulici Muse Ćazima Ćatića zbog neispravnosti i isteka važenja registracije iz saobraćaja isključili audi.

- Istog dana oko 16.50 sati Policiji Brčko distrikta prijavljena je saobraćajna nezgoda u Ulici dr Mehmeda Spahe. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali pomenuti audi i reno - rekli su iz Policije Brčko distrikta.

Uviđajem je, dodaju, utvrđeno da je nezgodu prouzrokovao E.M., usljed neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, pri čemu na vozilima ima štete, s tim što, srećom, nije bilo povrijeđenih.

- Zbog prouzrokovane saobraćajne nezgode, te ponovnog prekršaja i to vozilom koje je prethodno isključeno iz saobraćaja i opasnosti da će sa tim nastaviti, E.M. je uhapšen, a vozilo je privremeno oduzeto - naveli su iz policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pred policijom progutao dva pakovanja droge i završio u bolnici Pred policijom progutao dva pakovanja droge i završio u bolnici
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Četiri lica povrijeđena u sudaru na Lapišnici Četiri lica povrijeđena u sudaru na Lapišnici
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    21h 3m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    22h 54m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    2m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    22h 41m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    14h 7m
    0