Породица Мајкла Оџа нема новца за транспорт његовог тијела

19.08.2020. 20:46
0
ИЗВОР: telegraf.rs

Трагична судбина Мајкла Оџа, који је преминуо 7. августа од посљедица срчаног удара док је тренирао у кошаркашкој сали на стадиону Партизана, потресла је кошаркашки свијет.

Још трагичније сада звучи вапај породице кошаркаша која је у Нигерији и није у могућности да плати трошкове транспорта како би Оџо могао да буде сахрањен у Нигерији у свом родном мјесту.

Његова дјевојка из Америке Дениз, објавила је на свом профилу на Инстаграму обавјештење породице о неопходној помоћи, како би се тијело нигеријског кошаркаша пребацило у његову родну земљу и како би могао да буде сахрањен у кругу породице.

-Док се питања Оџових новчаних средстава не ријеше послије његове изненадне смрти, породица мора да рјешава све из свог џепа. Тражимо и цијенимо сваку помоћ коју бисте могли да пружите да надокнадимо трошкове за повратак вољеног сина, брата, и стрица у његов дом у Нигерији, како би могао да почива у миру окружен својом породицом- пише у објави коју је она подијелила и на свом линку у опису профила.

И сам Оџо је прије неколико година причао о сиромаштву својих родитеља и како је отишао из Нигерије у Америку на колеџ, јер је тамо имао обезбјеђену храну.

Коментари 0
Повезане вијести
На тренингу изненада преминуо кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџо На тренингу изненада преминуо кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџо
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 51m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    7h 15m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    5h 30m
    11
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    21h 59m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    7h 9m
    0