Porodica Majkla Odža nema novca za transport njegovog tijela

19.08.2020. 20:46
0
IZVOR: telegraf.rs

Tragična sudbina Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posljedica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana, potresla je košarkaški svijet.

Još tragičnije sada zvuči vapaj porodice košarkaša koja je u Nigeriji i nije u mogućnosti da plati troškove transporta kako bi Odžo mogao da bude sahranjen u Nigeriji u svom rodnom mjestu.

Njegova djevojka iz Amerike Deniz, objavila je na svom profilu na Instagramu obavještenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se tijelo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

-Dok se pitanja Odžovih novčanih sredstava ne riješe poslije njegove iznenadne smrti, porodica mora da rješava sve iz svog džepa. Tražimo i cijenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom- piše u objavi koju je ona podijelila i na svom linku u opisu profila.

I sam Odžo je prije nekoliko godina pričao o siromaštvu svojih roditelja i kako je otišao iz Nigerije u Ameriku na koledž, jer je tamo imao obezbjeđenu hranu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na treningu iznenada preminuo košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo Na treningu iznenada preminuo košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    2h 28m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    21h 0m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    15h 38m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    16h 10m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    21h 43m
    0