Потписан Меморандум о сарадњи са Удружењем ампутираца Источно Сарајево

31.07.2023. 09:46
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић потписао је Меморандум о сарадњи са Удружењем ампутираца Источно Сарајево – УДАИС.

Меморандум је потписан са циљем да се допринесе бољем социјалном и економском статусу рањивих група становништва и да се обезбиједи одговарајући ниво подршке за укључивање особа са инвалидитетом на
тржиште рада.

- То би подразумијевало развој нових програма запошљавања, јачање капацитета и промовисање ЕУ начела који се односе на запошљавање и једнакост на подручју 13 општина источног дијела Републике Српске - навели су из ове општине.

Општина Источна Илиџа, као локална заједница која се истиче одговорним приступом и бригом о појединцу, ставиће на располагање све своје техничке и оперативне капацитете у сврху реализације свих активности предвиђених пројектом „Креирајмо једнаке могућности за рад свих“ (енг. „Let`s crEate work opportUnities for ALL – EU4ALL).

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    7h 46m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    8h 30m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    12h 35m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    12h 39m
    2
  • На аеродрому откривена врећа са змијама у панталонама путника
    22h 50m
    0