Potpisan Memorandum o saradnji sa Udruženjem amputiraca Istočno Sarajevo

31.07.2023. 09:46
0
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović potpisao je Memorandum o saradnji sa Udruženjem amputiraca Istočno Sarajevo – UDAIS.

Memorandum je potpisan sa ciljem da se doprinese boljem socijalnom i ekonomskom statusu ranjivih grupa stanovništva i da se obezbijedi odgovarajući nivo podrške za uključivanje osoba sa invaliditetom na
tržište rada.

- To bi podrazumijevalo razvoj novih programa zapošljavanja, jačanje kapaciteta i promovisanje EU načela koji se odnose na zapošljavanje i jednakost na području 13 opština istočnog dijela Republike Srpske - naveli su iz ove opštine.

Opština Istočna Ilidža, kao lokalna zajednica koja se ističe odgovornim pristupom i brigom o pojedincu, staviće na raspolaganje sve svoje tehničke i operativne kapacitete u svrhu realizacije svih aktivnosti predviđenih projektom „Kreirajmo jednake mogućnosti za rad svih“ (eng. „Let`s crEate work opportUnities for ALL – EU4ALL).

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    10h 55m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 39m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    1h 23m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    4h 24m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    22h 6m
    0