Потписан уговор о суфинансирању трошкова специјализације докторице Николине Вуковић

24.02.2023. 12:11
1
ИЗВОР: katera.news

У Општини Источна Илиџа данас је уговор о суфинансирању трошкова специјализације потписала докторица Николина Вуковић, која ће се усавршавати из области радиологије.

Општина Источна Илиџа наставља са суфинансирањем трошкова специјализације за љекаре Дома здравља „Источно Сарајево“ и Болнице „Србија“, који имају пребивалиште на овој општини.

У јануару ове године уговори су потписани са докторицама Оливером Драшковић и Николином Козлина, а у одређеном износу суфинансирање је одобрено и доктору Божидару Шкрби, наведено је из ове општине.

Од 2019. године Општина Источна Илиџа пружа овај вид подршке младим љекарима и до сада је потписано 19 уговора, a према ријечима начелника општине Источна Илиџа Маринка Божовића ова пракса ће се наставити у будућности.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Neven 24.02.2023. 21:29
    Lijepo je ovo i za pozdraviti kada se ulaže u kadrove i specijalizaciju kojom će se baviti. To ulaganje i finasiranje može se samo višestruko isplatiti i imaće veliku korist svi oni koji koriste zdrastvene usluge. Pored objekata Domova zdravlja, Bolnice, opreme ipak je ljudski faktor glavni i temeljni resurs bez koga nema efikasne, stručne i profesionalne usluge. Primjer ove opštine treba da sljede i druge opštine i da se nadamo napredku i progresu u zdrastvenoj sferi.
Повезане вијести
Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО) Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    17h 52m
    7
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    18h 24m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    13h 35m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    18h 33m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    21h 40m
    0