Potpisan ugovor o sufinansiranju troškova specijalizacije doktorice Nikoline Vuković

24.02.2023. 12:11
1
IZVOR: katera.news

U Opštini Istočna Ilidža danas je ugovor o sufinansiranju troškova specijalizacije potpisala doktorica Nikolina Vuković, koja će se usavršavati iz oblasti radiologije.

Opština Istočna Ilidža nastavlja sa sufinansiranjem troškova specijalizacije za ljekare Doma zdravlja „Istočno Sarajevo“ i Bolnice „Srbija“, koji imaju prebivalište na ovoj opštini.

U januaru ove godine ugovori su potpisani sa doktoricama Oliverom Drašković i Nikolinom Kozlina, a u određenom iznosu sufinansiranje je odobreno i doktoru Božidaru Škrbi, navedeno je iz ove opštine.

Od 2019. godine Opština Istočna Ilidža pruža ovaj vid podrške mladim ljekarima i do sada je potpisano 19 ugovora, a prema riječima načelnika opštine Istočna Ilidža Marinka Božovića ova praksa će se nastaviti u budućnosti.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Neven 24.02.2023. 21:29
    Lijepo je ovo i za pozdraviti kada se ulaže u kadrove i specijalizaciju kojom će se baviti. To ulaganje i finasiranje može se samo višestruko isplatiti i imaće veliku korist svi oni koji koriste zdrastvene usluge. Pored objekata Domova zdravlja, Bolnice, opreme ipak je ljudski faktor glavni i temeljni resurs bez koga nema efikasne, stručne i profesionalne usluge. Primjer ove opštine treba da sljede i druge opštine i da se nadamo napredku i progresu u zdrastvenoj sferi.
Povezane vijesti
Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Prije 32 godine formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
    23h 2m
    19
  • Preminula djevojčica Helena Gavran - Počivaj u miru, crvenokosa djevojčice!
    13h 29m
    2
  • Kuglof
    10h 23m
    0
  • Božović: Volja naroda se ne može nikakvim pritiscima spriječiti
    18h 27m
    0
  • Intervju sa dr Igorom Lukićem, kandidatom za gradonačelnika Istočnog Sarajeva
    15h 23m
    17