Познати полуфиналисти турнира у Војковићима

03.08.2022. 15:13
0
ИЗВОР: sportdc.net

Елбрус Јахорина, Е - Спорт, Ветерани Славије и Пекара Златно зрно играће у полуфиналу овогодишњег Меморијалног турнира "4. август - Да се не заборави".

 

У првој четвртфиналној утакмици Елбрус Јахорина је савладао Плакаловић д.о.о. Источни Стари Град са 2:0. Елбрус је повео поготком Саше Вучићевића у 27. минути, а побједу је овјерио Никола Гојковић у 32. минути.

Е- Спорт је са 5:2 био успјешнији од Компекса. И једни и други су били ослабљени неиграњем неколико играча, али је то већег трага оставило на Компексу који завршава свој турнир у четвртфиналу. Бриљирао је Никола Поповац са четири гола, а један је додао Игор Ђорда. За Компекс погађају Радивоје Маунага и Дарко Аврам.

Најзанимљивију утакмицу одиграли су Ветерани Славије и Бобо Граф. Одличан је ово био меч у којем су главну ријеч водили голмани Небојша Масловарић и Немања Јокић, па је у регуларном дијелу било 0:0. У пенал лутрији Небојша Масловарић брани два пенала, Милану Зеленовићу и Немању Јокићу, док Јокић зауставља Милана Муминовића, па Ветерани Славије са укупних 4:3 одлазе у полуфинале.

У посљедњем четвртифналу Пекара Златно зрно је лако са 6:1 изашла на крај са 4. августом и оправдала улогу фаворита. Драган Иконић је постигао два поготка, а по гол су дали Слободан Елез, Љубиша Берјан, Миленко Ристивојевић и Марко Ћеранић. За 4. август једини гол је дао Владимир Шућур.

Сутра су на програму финалне утакмице и то од 21 сат Елбрус Јахорина - Е-Спорт, те од 22 сата Ветерани Славије и Пекара Златно зрно.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима У суботу годишњи концерт КУД-а „Братство“ у Војковићима
Тениски клуб МиМ Мепол поново без конкуренције Тениски клуб МиМ Мепол поново без конкуренције
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    20h 35m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 28m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    9h 52m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    5h 21m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    22h 45m
    0