Позовите 1458 за малену Ивану Бјелогрлић!

01.12.2019. 08:43
0
ИЗВОР: Катера

Од данас, 1. децембра до 31. децембра, активан је m:tel број, који можете позвати у сврху прикупљања новчаних средстава за лијечење малене Иване Бјелогрлић из Источног Сарајева.  

Позивамо све грађане да позову 1458 и донирају 1 КМ за дјевојчицу којој је помоћ неопходна!

Напомињемо да је овај хуманитарни број искључиво везан за кориснике м:тел оператера и да можете позивати неограничен број пута 1458. За сада на располагању имамо овај број, а надамо се ускоро и друге оператере. 

Малена Ивана Бјелогрлић из Источног Сарајава, за чије лијечење се тренутно у доста градова у Републици Српској, а и шире, прикупља новац, дјевојчица је која већ више од годину дана води упорну и тешку битку за живот. 

У септембру прошле године дијагностикован јој је тумор бубрега, који се и након операције, наставио ширити и нападати друге органе.

Ово малено, али храбро срце издржало је све досадашње и нимало лаке терапије, али када су се сви надали најбољим вијестима, показало се супротно.

На последњем прегледу 6.11.2019. године налази су се показали као лоши и то посебно на јетри гдје су се појавиле метастазе.

Њена борба и борба њених родитеља мора бити настављена, али овога пута, на некој од иностраних клиника, за које је потребно прикупити 250 хиљада евра. 

Ивана хитно треба да оде на лијечење и надамо се да ће то бити  клиника у Француској која је специјализована за онколошке болести код дјеце. 

ЗАТО ВАС МОЛИМО, ПОЗОВИТЕ 1458.

Ваша новчана средства можете уплатити и на намјенски жиро рачун за Ивану Бјелогрлић број: 1541029988405703, Интеса Санпаоло банк, Сарајево.   

Контакт особа: Ранко Скакавац, телефон 065/608-156.

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић Сребрна плакета града Источно Сарајево постхумно додијељена Ивани Бјелогрлић
У суботу полугодишњи помен Ици Лавици У суботу полугодишњи помен Ици Лавици
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 49m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 48m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 30m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 3m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    16h 37m
    2