Предате прве преносне регистарске таблице

17.09.2024. 13:49
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Министар унутрашњих послова /МУП/ Тузланског кантона Хајрудин Механовић извршио је јуче предају првих преносивих регистарских таблица компанији Стар-центар ДОО Живинице која је прва предала захтјев, саопштено је из кантоналном МУП-а.

Преносиве таблице намијењене су за кориштење само унутар БиХ, а користе се за возила у поступку царињења, сервисирања, одвожење аутомобила до мјеста продаје, регистрације, техничких прегледа, као и тестне вожње.

Мехиновић је тим поводом запосленима у Одсјеку за администрацију Живинице честитао на ефикасности и ажурности приликом обављања послова везано за израду и предају, чиме је завршен први процес издавања преносивих таблица.

Он је изразио задовољство што је МУП Тузланског кантона међу првима у БиХ започео реализацију наведених активности што ће убудуће олакшати пословање свим правним лицима, односно ауто кућама на подручју Тузланског кантона и грађанима приликом куповине аутомобила.

Коментари 0
Повезане вијести
Просјечна плата у сусједној земљи скоро двоструко већа него код нас Просјечна плата у сусједној земљи скоро двоструко већа него код нас
Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
Плате порасле за 133 КМ, шта је све поскупјело? Плате порасле за 133 КМ, шта је све поскупјело?
Најчитаније
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    4h 42m
    0
  • Слани мафини
    2h 47m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    18h 47m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    21h 29m
    0
  • Срби сутра славе чудо Светог Aрхангела Михаила
    19h 22m
    1