Приједорчанин ушао у полицијску станицу и украо пушку полицији

26.11.2021. 18:20
5
ИЗВОР: srpskainfo.com

Начини на који лопови долазе до свог плијена су различити, неки су више, а други опет мање креативни у доласку до жељеног циља.

Међутим, начин на који је Душко З. познати лопов из Приједора у буквалном смислу ријечи синоћ ушетао у полицијску станицу и несметано претресао ладице још дуго ће остати мрља барем службеницима у Приједору.

Не само да је Душко З. завирио у већину ладица које су му се нашле при руци, већ је на крају успио украсти службену полицијску пушку и више стотина грама дроге и након тога мирно изаћи из станице као да се ништа није догодило, као да је у најмању руку била ријеч о дугогодишњем полицијском службенику.

Душко З. полицији је познат по криминалним радњама, али и уживању наркотика. Ничим изазван и без неког јасног плана, Душко З. је синоћ одлучио да прошета до Полицијске управе Приједор.

– Након уласка дежурном полицајцу је рекао како тражи једну особу и овај га је пустио- објаснио је извор Српскаинфо из МУП-а Српске који као ни његове друге колеге не може да се начуди свему што се догађало у Приједору.

Након проласка поред дежурног полицајца, Душко З. је кренуо да “оперише” по просторијама у ПУ Приједор.

У једној је тако пронашао службену пушку, па дрогу, прецизније речено марихуану. Након свега мирно се по изласку поздравио са полицајцима и отишао.

Срећа у свој овој несрећи је да је Душко З. у критично вријеме највјероватније био под утицајем наркотика, па је убрзо по изласку из станице направио кривично дјело.

Полицајцима који су га ухапсили било је чудно откуд осумњиченом докази који се требају налазити у полицијској станици, али су убрзо добили одговор и на то питање.

Полицијска управа Приједор саопштила је данас да је Д.З. ухапшен због оштећења туђе ствари, те да ће бити предузете мјере како би се утврдиле тачне околности како је осумњичени дошао у посјед предмета који су се налазили у станици.

Занимљиво је да се у саопштењу Полицијске управе Приједор као разлог наводи да се Д.З. лажно представио.

Коментари 5
 • Generic placeholder image
  Зоран 28.11.2021. 21:39
  Душка за начелника!
 • Generic placeholder image
  Opet ja. 27.11.2021. 19:57
  Njega zovete naarkomanom on je za vas genije..
 • Generic placeholder image
  Dodo 27.11.2021. 08:48
  Ovo je savršen dokaz koliko su naši državni organi nesposobni i beskorisni. Naročito policija, koja bi trebala da nas štiti od kriminalaca kojih fala Bogu ima na pretek. Zapravo, zanima me da li se gospon. Duško Z. može unajmiti da rješi neke probleme koje lokalna policija izbjegava godinama? U odnosu na naše nesposobne i korumpirane policajce, he seems like a guy that can get shit done. hahaha
 • Generic placeholder image
  Trn 26.11.2021. 20:25
  Pustiti čoveka odma a vašu nesposobnost kazniti.😂
 • Generic placeholder image
  Joka 26.11.2021. 19:30
  Dusko Z svaka tebi cast druze!
Повезане вијести
Кадет извршио самоубиство на Полицијској академији у Сарајеву Кадет извршио самоубиство на Полицијској академији у Сарајеву
Пронађено више од девет килограма спида Пронађено више од девет килограма спида
У удесу повријеђено пет лица У удесу повријеђено пет лица
Најчитаније
 • Листа 10 мобилних телефона који највише зраче (ФОТО)
  15h 10m
  0
 • Аустралија депортује Ђоковића из земље
  2h 54m
  0
 • Миланко Чобовић прикупља податке за писање другог дијела књиге "Рођени да вјечно живе"
  17h 35m
  0
 • Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице
  13h 57m
  0
 • Тужилаштво БиХ одустало од истраге против пет лица у случају "Тузланска капија" (ВИДЕО)
  15h 19m
  0