Приједорчанин ушао у полицијску станицу и украо пушку полицији

26.11.2021. 18:20
5
ИЗВОР: srpskainfo.com

Начини на који лопови долазе до свог плијена су различити, неки су више, а други опет мање креативни у доласку до жељеног циља.

Међутим, начин на који је Душко З. познати лопов из Приједора у буквалном смислу ријечи синоћ ушетао у полицијску станицу и несметано претресао ладице још дуго ће остати мрља барем службеницима у Приједору.

Не само да је Душко З. завирио у већину ладица које су му се нашле при руци, већ је на крају успио украсти службену полицијску пушку и више стотина грама дроге и након тога мирно изаћи из станице као да се ништа није догодило, као да је у најмању руку била ријеч о дугогодишњем полицијском службенику.

Душко З. полицији је познат по криминалним радњама, али и уживању наркотика. Ничим изазван и без неког јасног плана, Душко З. је синоћ одлучио да прошета до Полицијске управе Приједор.

– Након уласка дежурном полицајцу је рекао како тражи једну особу и овај га је пустио- објаснио је извор Српскаинфо из МУП-а Српске који као ни његове друге колеге не може да се начуди свему што се догађало у Приједору.

Након проласка поред дежурног полицајца, Душко З. је кренуо да “оперише” по просторијама у ПУ Приједор.

У једној је тако пронашао службену пушку, па дрогу, прецизније речено марихуану. Након свега мирно се по изласку поздравио са полицајцима и отишао.

Срећа у свој овој несрећи је да је Душко З. у критично вријеме највјероватније био под утицајем наркотика, па је убрзо по изласку из станице направио кривично дјело.

Полицајцима који су га ухапсили било је чудно откуд осумњиченом докази који се требају налазити у полицијској станици, али су убрзо добили одговор и на то питање.

Полицијска управа Приједор саопштила је данас да је Д.З. ухапшен због оштећења туђе ствари, те да ће бити предузете мјере како би се утврдиле тачне околности како је осумњичени дошао у посјед предмета који су се налазили у станици.

Занимљиво је да се у саопштењу Полицијске управе Приједор као разлог наводи да се Д.З. лажно представио.

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Зоран 28.11.2021. 21:39
    Душка за начелника!
  • Generic placeholder image
    Opet ja. 27.11.2021. 19:57
    Njega zovete naarkomanom on je za vas genije..
  • Generic placeholder image
    Dodo 27.11.2021. 08:48
    Ovo je savršen dokaz koliko su naši državni organi nesposobni i beskorisni. Naročito policija, koja bi trebala da nas štiti od kriminalaca kojih fala Bogu ima na pretek. Zapravo, zanima me da li se gospon. Duško Z. može unajmiti da rješi neke probleme koje lokalna policija izbjegava godinama? U odnosu na naše nesposobne i korumpirane policajce, he seems like a guy that can get shit done. hahaha
  • Generic placeholder image
    Trn 26.11.2021. 20:25
    Pustiti čoveka odma a vašu nesposobnost kazniti.😂
  • Generic placeholder image
    Joka 26.11.2021. 19:30
    Dusko Z svaka tebi cast druze!
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз Афера “Ролекс” тресе Европу: Украли 600 милиона евра, новац трошили на невиђени луксуз
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 12m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 26m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 33m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 21m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 3m
    0