Prijedorčanin ušao u policijsku stanicu i ukrao pušku policiji

26.11.2021. 18:20
5
IZVOR: srpskainfo.com

Načini na koji lopovi dolaze do svog plijena su različiti, neki su više, a drugi opet manje kreativni u dolasku do željenog cilja.

Međutim, način na koji je Duško Z. poznati lopov iz Prijedora u bukvalnom smislu riječi sinoć ušetao u policijsku stanicu i nesmetano pretresao ladice još dugo će ostati mrlja barem službenicima u Prijedoru.

Ne samo da je Duško Z. zavirio u većinu ladica koje su mu se našle pri ruci, već je na kraju uspio ukrasti službenu policijsku pušku i više stotina grama droge i nakon toga mirno izaći iz stanice kao da se ništa nije dogodilo, kao da je u najmanju ruku bila riječ o dugogodišnjem policijskom službeniku.

Duško Z. policiji je poznat po kriminalnim radnjama, ali i uživanju narkotika. Ničim izazvan i bez nekog jasnog plana, Duško Z. je sinoć odlučio da prošeta do Policijske uprave Prijedor.

– Nakon ulaska dežurnom policajcu je rekao kako traži jednu osobu i ovaj ga je pustio- objasnio je izvor Srpskainfo iz MUP-a Srpske koji kao ni njegove druge kolege ne može da se načudi svemu što se događalo u Prijedoru.

Nakon prolaska pored dežurnog policajca, Duško Z. je krenuo da “operiše” po prostorijama u PU Prijedor.

U jednoj je tako pronašao službenu pušku, pa drogu, preciznije rečeno marihuanu. Nakon svega mirno se po izlasku pozdravio sa policajcima i otišao.

Sreća u svoj ovoj nesreći je da je Duško Z. u kritično vrijeme najvjerovatnije bio pod uticajem narkotika, pa je ubrzo po izlasku iz stanice napravio krivično djelo.

Policajcima koji su ga uhapsili bilo je čudno otkud osumnjičenom dokazi koji se trebaju nalaziti u policijskoj stanici, ali su ubrzo dobili odgovor i na to pitanje.

Policijska uprava Prijedor saopštila je danas da je D.Z. uhapšen zbog oštećenja tuđe stvari, te da će biti preduzete mjere kako bi se utvrdile tačne okolnosti kako je osumnjičeni došao u posjed predmeta koji su se nalazili u stanici.

Zanimljivo je da se u saopštenju Policijske uprave Prijedor kao razlog navodi da se D.Z. lažno predstavio.

Komentari 5
 • Generic placeholder image
  Zoran 28.11.2021. 21:39
  Duška za načelnika!
 • Generic placeholder image
  Opet ja. 27.11.2021. 19:57
  Njega zovete naarkomanom on je za vas genije..
 • Generic placeholder image
  Dodo 27.11.2021. 08:48
  Ovo je savršen dokaz koliko su naši državni organi nesposobni i beskorisni. Naročito policija, koja bi trebala da nas štiti od kriminalaca kojih fala Bogu ima na pretek. Zapravo, zanima me da li se gospon. Duško Z. može unajmiti da rješi neke probleme koje lokalna policija izbjegava godinama? U odnosu na naše nesposobne i korumpirane policajce, he seems like a guy that can get shit done. hahaha
 • Generic placeholder image
  Trn 26.11.2021. 20:25
  Pustiti čoveka odma a vašu nesposobnost kazniti.😂
 • Generic placeholder image
  Joka 26.11.2021. 19:30
  Dusko Z svaka tebi cast druze!
Povezane vijesti
Zbog psa repetirao pištolj prema porodici Zbog psa repetirao pištolj prema porodici
Kadet izvršio samoubistvo na Policijskoj akademiji u Sarajevu Kadet izvršio samoubistvo na Policijskoj akademiji u Sarajevu
Pronađeno više od devet kilograma spida Pronađeno više od devet kilograma spida
Najčitanije
 • Detalji ubistva u Rogatici: Lovac iz nehata ubio drugog lovca
  5h 22m
  0
 • Zbog psa repetirao pištolj prema porodici
  11h 21m
  6
 • Uhapšen zbog ubistva u opštini Rogatica
  6h 58m
  0
 • Australija deportuje Đokovića iz zemlje
  16h 55m
  1
 • Šmit: Neću povući Inckov zakon, na Dodika više ne treba računati
  6h 37m
  8