Продужен притвор тројици Срба који су ухапшени у Бањској

23.02.2024. 17:19
0
ИЗВОР: srna.rs

Основни суд у Приштини продужио је за још два мјесеца притвор тројици Срба, који су рањени, па ухапшени током сукоба са полицијом самопроглашеног Косова у Бањској код Звечана прошле године.

- Након захтјева Специјалног тужилаштва за продужење мјере притвора у кривичном предмету против окривљених В.Т, Б.С. и Д.М. Основни суд у Приштини – Посебно одјељење је усвојило захтјев, тако да им је продужена мјера притвора у трајању од два мјесеца, за свакога", навела је портпарол Основног суда у Приштини Мирлинда Гаши.

Она је појаснила да мјера продужења притвора важи до 24. априла, преноси РТС.

Тројица Срба су убијена, а шесторица ухапшена послије пуцњаве на улазу у село Бањска на сјеверу Косова и Метохије 24. септембра, када је један припадник полиције Косова убијен, а други рањен.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 1m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 25m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    7h 40m
    11
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    59m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    9h 19m
    0