Продужено радно вријеме угоститељских објеката у Сарајеву за вријеме СФФ

05.08.2021. 18:52
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

На данашној сједници Владе Кантона Сарајево донесена је одлука о продужењу радног времена свих угоститељских објеката послије поноћи од 13. до 20. Аугуста.

Ова одлука је донесена за вријеме трајања Сарајево Филм Фестивала уз обавезу поштивања свих епидемиолошких мјера које су на снази.

Треба имати у виду да се ово односи на оне угоститељске објекте чије је радно вријеме иначе регулисано до 23 сата, преноси Кликс.

Влада је одлучила и да публика на стадиону неће требати нити доказ о вакцинацији нити негативне тестове, али ће се клубови морати придржавати ограниченог броја особа на трибинама.

У протекла 24 сата у Кантону Сарајево, од тестираних 476 особа, потврђена су 23 нова случаја заразе корона вирусом. Од Ковид-19 инфекције опоравило се 17 особа. У истом периоду није било преминулих од посљедица инфекције.

Тренутно је на болничком лијечењу 35 пацијената, од којих 19 има акутну инфекцију, док су остали постковид или се налазе на опсервацији/тријажи.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    21h 14m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    17h 11m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    23h 18m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    20h 32m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    19h 30m
    0