Рамбо Амадеус позива фанове да сниме спот за његову пјесму "ФАП машина"

30.07.2021. 19:25
0
ИЗВОР: TANJUG

Алтернативни музичар Рамбо Амадеус позвао је своје поштоваоце да сниме спот за његову уживо често свирану пјесму "ФАП машина".

- Занимљиво је, на примјер, да никад нисам снимио студијску верзију, ни спот за ову пјесму.Ево, ако неко од вас жели да сними спот – себе како се зеза уз захукталу ФАП машину, само напријед, обрадоваћете ме – поручио је Рамбо Амадеус на својој званичној фејсбук страни.

Гитариста и пјевач је истакао да је пјесму “свирао на скоро сваком концерту”, да вјерује да има “снимљених бар 300 верзија”, које би “једног дана ваљало скупити све на гомилу”.

Као “музички најтемпераментнију”, Рамбо је издвојио извођење “ФАП машине” са Бир феста у Београду, “од прије коју годину”, коју је недавно поставио на јутјуб.

За “ФАП машину”, у којој га прате басиста Мирослав Товирац и бубњар Игор Малешевић, уз гостујућу пјевачицу Бојану Стаменов, Рамбо каже да звучи “као да сте на леђима распојасаног крилатог змаја, који млати крилима, бљује ватру, али љети веома прецизно, као самонаводећи пројектил”.

– Увијек се запитам да ли је овакву фуриозност уопште могуће поновити. И Стаменов похваљујем пред стројем, чији пратећи вокал далеко надилази пратећи, па му ја ту дођем ко пратећи. Прилично сам срећан што гитара, поред ових виртуоза – звучи сасвим убједљиво. Стварно јединствен снимак – оцијенио је музичар.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Позив за ажурирање документације за остваривање пензије Позив за ажурирање документације за остваривање пензије
Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања
ФЗО Републике Српске позива грађане да се пријаве за здравствено осигурање ФЗО Републике Српске позива грађане да се пријаве за здравствено осигурање
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 25m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    18h 39m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    16h 29m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    8h 54m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    14h 27m
    0