Рањени наставник из Лукавца стабилно, али и даље животно угрожен

14.06.2023. 15:48
0
ИЗВОР: srna.rs

Пацијент Недим Османовић, који је задобио прострелну рану врата, оперисан је и према посљедњим информацијама његово здравствено стање је стабилно, али је и даље животно угрожен, изјавио је помоћник директора за медицинске послове Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Тузла Игор Худић.

Худић је рекао новинарима да је одмах по пријему пацијент реанимиран, те да су обављене неопходне минималне дијагностичке процедуре прије уласка у операциону салу и подвргавања оперативном захвату.

Према његовим ријечима, оперативни захват, током којег је извршено још једно реанимирање пацијента, завршен је у 12.30 часова.

- Захват је обављен успјешно, а пацијент је након додатних дијагностичких процедура и обраде пребачен у Јединицу интензивног лијечења Клинике за анестезиологију и реаниматологију УКЦ - рекао је Худић.

Помоћник директора и наставник енглеског језика у Основној школи "Лукавац град" у Лукавцу Недим Османовић јутрос је око 9.00 часова тешко рањен хицем из поштоља у просторијама ове школе.

Османовић је са тешком и по живот опасном повредом врата хоспиталозован у УКЦ-у Тузла.

Осумњичена особа је дијете које још нема 14 година. Дијете је, након што је испалило више хитаца према наставнику и једним хицем га устријелило, задржано у Полицијској управи Лукавац.

Коментари 0
Повезане вијести
На молитвишту поново постављен крст, претходна три оскрнављена На молитвишту поново постављен крст, претходна три оскрнављена
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Поново оштећен крст на молитвишту у Горњој Бријесници Поново оштећен крст на молитвишту у Горњој Бријесници
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    17h 10m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    17h 27m
    3
  • У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
    12h 7m
    3
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    16h 32m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    18h 3m
    5