Расписана потјерница за Александром Мацаном

16.11.2021. 16:00
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

На приједлог Тужилаштва Кантона Сарајево Кантонални суд у Сарајеву одредио је притвор Александру Мацану, осумњиченом за убиство полицијских службеника МУП-а Кантона Сарајево Адиса Шеховића и Давора Вујиновића.

Истовремено, на приједлог Тужилаштва КС издата је и наредба за расписивање међународне потјернице за осумњиченим – потврдила је портпарол Тужилаштва КС Азра Бавчић, пише "Klix".

Медији подсјећају да су под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево, а по наредби Кантоналног суда Кантона Сарајево, полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту извели почетком мјесеца претресе на шест локација на подручју Источног Сарајева и Пала.

Откривени су и привремено изузети докази који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела убиства полицијских службеника Министарства унутрашњих послова КС. Између осталог, откривена је и одузета већа количина аутоматског и ватреног оружја, саопштено је тада из Тужилаштва КС.

Како сазнаје "Klix" на викендици Александра Мацана тада су пронађене три пушке и један снајпер. Ријеч је о кући у насељу Кочевик у општини Пале.

Мацан је како пише "Klix" првоосумњичени у овом случају. Полиција је претресла локације у власништву њему блиских особа.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    4h 30m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    17h 7m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 55m
    0
  • Крађа у Палама
    2h 48m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    20h 39m
    0