Сарајлија смјештен у принудну изолацију јер више пута није пронађен на адреси

08.04.2020. 10:48
0
ИЗВОР: srpskainfo

Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево у протеклих 24 сата извршили су контролу поштивања мјера изолације које су изрекли надлежни инспекцијски органи у 550 случајева.

Том приликом 24 особе нису затечене на датој адреси о чему су сачињене службене забиљешке и достављене надлежним инспекцијским органима.

Једна особа иницијала Х. К. је у сарадњи с екипом ЈУ Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, синоћ у 20:20 сати, смјештена у објект за принудну изолацију на Бјелаве, обзиром да у ранијем периоду, у више наврата није затечен на адреси, односно, није поштовао изречену мјеру изолације.

Поред тога што је у принудној изолацији, о свему ће бити упозната надлежна инспекција, како би предузела законом прописане мјере на санкционисању наведене особе, преноси „Кликс“.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је страдао митрополит Петар Зимоњић Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
У недјељу молитвени помен сахрањеним на гробљу Резаковина код Високог У недјељу молитвени помен сахрањеним на гробљу Резаковина код Високог
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    12h 23m
    8
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    10h 25m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    9h 18m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    9h 23m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    8h 26m
    1