Шешлија и Ћосић потписали уговор о суфинансирању специјализација

17.02.2021. 15:02
3
ИЗВОР: СРНА/Катера

Директор Болнице "Србија" Небојша Шешлија и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић потписали су данас уговор о суфинансирању специјализација за шест љекара ове здравствене установе.

- Данас смо потписали уговор о суфинансирању Града Источно Сарајево за шест наших специјализаната и с поносом могу истаћи да ћемо до краја ове године имати 30 нових специјализаната у Болници `Србија` - рекао је Шешлија новинарима.

Према његовим ријечима, то представља огроман корак ка подизању квалитета здравствене заштите на подручју наше регије.

- Апелујемо на Град Источно Сарајево и општине у његовом саставу да се укључе у суфинансирање специјализација наших доктора јер само тако можемо обезбиједити квалитетну здравствену заштиту за наше суграђане - поручио је Шешлија.

Шешлија каже да очекује термин за вакцинисање медицинског особља из ковид одјељења, истичући да прва група радника Болнице "Србија" већ сутра одлази у Шабац да прими прву дозу "спутњика v".

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић је рекао да овим младим људима треба одати част и признање јер су се одлучили да крену овим путем који од завршеног Медицинског факултета води ка специјализацији.

Ћосић је додао да је то оно што овом граду и његовим становницима треба.

Будући специјализант у области хематологије Сања Комленовић захвалила је за подршку Ћосићу и Шешлији у име својих колега и у своје име.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Sinisa Ristic 20.02.2021. 23:18
    Lijep gest. Ne znamo sadrzaj.
    Od medicine se zivi. Za medicinu se ne zivi.
    Uglavnom.
    Čuvajte zdravstvene radnike. Svako odlazi gdje misli da mu je bolje. Kasnije. Zovimo ih preletacima ili ma ksko vec... Prošo voz
  • Generic placeholder image
    Www 17.02.2021. 23:01
    Da je još otišao i Vuković bilo bi super, onako ti za operaciju slijepog crijeva djetetu traži 500 km
  • Generic placeholder image
    Posmatrač 17.02.2021. 20:24
    To je pohvalno. Ali s druge strane su otišli doktori: Stoja Erić, Siniša Zubić, Nevenka Pantić Vuković, Gordana Šućur, Nevena Petković, Ljiljana Salata, Siniša Kunarac, Tatjana Jovičić, Bobana Petrović, Tatjana Arežina, Danijela Stojanović, Bojana Škipina, Milan Damjančević, Miroslav Elek, Milan Gluhović, Ranka Krtinić, Brankica Vuković, Brane Gotovac, Kristina Kanostrevac, Danica Bjelica, Tatjana Šabanić, Vanja Trkulja, Dragana Mandić, Momčilo Mijović, Predrag Tadić, Gorana Krstović, Slaviša Kunarac, Željko Pavlović...
Повезане вијести
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Наш град у марту постао богатији за 33 бебе Наш град у марту постао богатији за 33 бебе
Болницу "Србија" у 10 дана напустила два доктора и шест медицинских сестара и техничара Болницу "Србија" у 10 дана напустила два доктора и шест медицинских сестара и техничара
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 4m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 2m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    14h 28m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 43m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    14h 22m
    0