Šešlija i Ćosić potpisali ugovor o sufinansiranju specijalizacija

17.02.2021. 15:02
3
IZVOR: SRNA/Katera

Direktor Bolnice "Srbija" Nebojša Šešlija i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić potpisali su danas ugovor o sufinansiranju specijalizacija za šest ljekara ove zdravstvene ustanove.

- Danas smo potpisali ugovor o sufinansiranju Grada Istočno Sarajevo za šest naših specijalizanata i s ponosom mogu istaći da ćemo do kraja ove godine imati 30 novih specijalizanata u Bolnici `Srbija` - rekao je Šešlija novinarima.

Prema njegovim riječima, to predstavlja ogroman korak ka podizanju kvaliteta zdravstvene zaštite na području naše regije.

- Apelujemo na Grad Istočno Sarajevo i opštine u njegovom sastavu da se uključe u sufinansiranje specijalizacija naših doktora jer samo tako možemo obezbijediti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu za naše sugrađane - poručio je Šešlija.

Šešlija kaže da očekuje termin za vakcinisanje medicinskog osoblja iz kovid odjeljenja, ističući da prva grupa radnika Bolnice "Srbija" već sutra odlazi u Šabac da primi prvu dozu "sputnjika v".

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić je rekao da ovim mladim ljudima treba odati čast i priznanje jer su se odlučili da krenu ovim putem koji od završenog Medicinskog fakulteta vodi ka specijalizaciji.

Ćosić je dodao da je to ono što ovom gradu i njegovim stanovnicima treba.

Budući specijalizant u oblasti hematologije Sanja Komlenović zahvalila je za podršku Ćosiću i Šešliji u ime svojih kolega i u svoje ime.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Sinisa Ristic 20.02.2021. 23:18
    Lijep gest. Ne znamo sadrzaj.
    Od medicine se zivi. Za medicinu se ne zivi.
    Uglavnom.
    Čuvajte zdravstvene radnike. Svako odlazi gdje misli da mu je bolje. Kasnije. Zovimo ih preletacima ili ma ksko vec... Prošo voz
  • Generic placeholder image
    Www 17.02.2021. 23:01
    Da je još otišao i Vuković bilo bi super, onako ti za operaciju slijepog crijeva djetetu traži 500 km
  • Generic placeholder image
    Posmatrač 17.02.2021. 20:24
    To je pohvalno. Ali s druge strane su otišli doktori: Stoja Erić, Siniša Zubić, Nevenka Pantić Vuković, Gordana Šućur, Nevena Petković, Ljiljana Salata, Siniša Kunarac, Tatjana Jovičić, Bobana Petrović, Tatjana Arežina, Danijela Stojanović, Bojana Škipina, Milan Damjančević, Miroslav Elek, Milan Gluhović, Ranka Krtinić, Brankica Vuković, Brane Gotovac, Kristina Kanostrevac, Danica Bjelica, Tatjana Šabanić, Vanja Trkulja, Dragana Mandić, Momčilo Mijović, Predrag Tadić, Gorana Krstović, Slaviša Kunarac, Željko Pavlović...
Povezane vijesti
Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Naš grad u martu postao bogatiji za 33 bebe Naš grad u martu postao bogatiji za 33 bebe
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    7h 58m
    6
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    21h 40m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    21h 8m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    19h 59m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    6h 0m
    0