Скокови са Старог моста у Мостару са 300 гледалаца

20.07.2020. 12:33
0
ИЗВОР: Tanjug

У Мостару ће у недјељу бити одржани 454. по реду Скокови са Старог моста, које ће због епидемиолошке ситуације моћи да прати само 300 особа.

Очекује се да ће ова традиционална манифестација окупити 40 скакача из региона, а посматрачи ће морати да се придржавају еидемиолошких мјера - носиће заштитне маске и држати дистанцу.

То је за сарајевски портал Кликс рекао члан Организационог одбора овогодишње манифестације Лоренс Листо, који се опростио од такмичења након освојеног рекорда у побједама прошле године, када је изборио 13. шампионску титулу.

- Ја сам се опростио од такмичења, али од скокова се никада нећу опростити и увијек ћу учествовати у организацији и промоцији наше традиције колико то будем могао - рекао је Листо.

Овогодишње такмичење у Мостару ће без сумње бити веома занимљиво и неизвијесно до самог краја, посебно у категорији скокова на главу "Мостарске ласте" јер прво мјесто је "слободно" и сви ће се потрудити да освоје шампионску титулу.

Коментари 0
Повезане вијести
Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ Ново подрхтавање тла: Земљотрес затресао БиХ
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 56m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    13h 54m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    22h 20m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    20h 35m
    12
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    58m
    1