Славија играла неријешено против Борца из Козарске Дубице

17.03.2021. 20:21
0
ИЗВОР: Sport.dc

Фудбалери Славије из Источног Сарајева вратили су се из Козарске Дубице са једним освојеним бодом у утакмици 17. кола Прве лиге Републике Српске против Борца.

Отишла је екипа из Источног Сарајева на ово гостовање без пола тима, а податак да је Зоран Ербез на клупи имао искључиво јуниоре довољно говори колико је то био десеткован састав Соколова.

Ипак, храбром и пожртвованом игром Славија је успјела доћи до бода, а уз мало више спортске среће и концентрације можда су могли и до сва три.

Ипак, Соколови су задовољни и једним, важним, бодом, а до њега су дошли поготком Адела Ајкунића, којем је претходио слободан ударац Николе Бјелоша, који је у средини терена одрадио јако важан посао за Славију.

- Морамо бити задовољни бодом. Отишли смо на ово гостовање без великог броја стандардних првотимаца, али како смо и најавили пред саму утакмицу они којих нема без њих се и мора. Сваки од нас који је био на терену дао је максимум својих могућности у датом моменту и та борбеност нам се на крају и вратила кроз један освојен бод, рекао је за "Sport.dc" Никола Бјелош.

Пред Славијом је сада утакмица против Жељезничара на свом терену, а оно што може да их храбри јесте да се готово сви враћају у тим, изузев још двије утакмице суспендованог Александра Пушаре.

- Наше је да на домаћем терену увијек идемо на побједу, без обзира на то ко је противник. Изузетно цијенимо наше госте и све оно што они раде, нарочито на почетку овог другог дијела сезоне, али нас интересује побједа. Велика је ствар што нам се враћају у састав готово сви, па идемо да се надигравамо са Жељезничаром - појаснио је Бјелош.

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 41m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 39m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    15h 5m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    13h 20m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    14h 59m
    0