Slavija igrala neriješeno protiv Borca iz Kozarske Dubice

17.03.2021. 20:21
0
IZVOR: Sport.dc

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva vratili su se iz Kozarske Dubice sa jednim osvojenim bodom u utakmici 17. kola Prve lige Republike Srpske protiv Borca.

Otišla je ekipa iz Istočnog Sarajeva na ovo gostovanje bez pola tima, a podatak da je Zoran Erbez na klupi imao isključivo juniore dovoljno govori koliko je to bio desetkovan sastav Sokolova.

Ipak, hrabrom i požrtvovanom igrom Slavija je uspjela doći do boda, a uz malo više sportske sreće i koncentracije možda su mogli i do sva tri.

Ipak, Sokolovi su zadovoljni i jednim, važnim, bodom, a do njega su došli pogotkom Adela Ajkunića, kojem je prethodio slobodan udarac Nikole Bjeloša, koji je u sredini terena odradio jako važan posao za Slaviju.

- Moramo biti zadovoljni bodom. Otišli smo na ovo gostovanje bez velikog broja standardnih prvotimaca, ali kako smo i najavili pred samu utakmicu oni kojih nema bez njih se i mora. Svaki od nas koji je bio na terenu dao je maksimum svojih mogućnosti u datom momentu i ta borbenost nam se na kraju i vratila kroz jedan osvojen bod, rekao je za "Sport.dc" Nikola Bjeloš.

Pred Slavijom je sada utakmica protiv Željezničara na svom terenu, a ono što može da ih hrabri jeste da se gotovo svi vraćaju u tim, izuzev još dvije utakmice suspendovanog Aleksandra Pušare.

- Naše je da na domaćem terenu uvijek idemo na pobjedu, bez obzira na to ko je protivnik. Izuzetno cijenimo naše goste i sve ono što oni rade, naročito na početku ovog drugog dijela sezone, ali nas interesuje pobjeda. Velika je stvar što nam se vraćaju u sastav gotovo svi, pa idemo da se nadigravamo sa Željezničarom - pojasnio je Bjeloš.

Komentari 0
Povezane vijesti
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima
Vučinić odigrao pedesetu utakmicu za „Slaviju“: Moje vrijeme tek dolazi Vučinić odigrao pedesetu utakmicu za „Slaviju“: Moje vrijeme tek dolazi
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 11m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 39m
    5
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    16h 49m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 21m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    22h 54m
    0