Славија против Подриња тражи прву побједу

29.08.2023. 17:07
0
ИЗВОР: sportdc.net

Славија из Источног Сарајева је у трећем колу Прве лиге Републике Српске гостовала код Вележа у Невесињу и одиграла 2:2. У утакмици која је била прилично бурна због свега што се на њој дешавало, Славија је губила, преокренула, добила црвени, па на крају примила гол за коначних 2:2. Нису крили у Славији огорчење на суђење Стефана Малетића из Бијељине, али као и обично, тренер Бојан Регоје, не жели то да помиње, нити жели да говори о неким стварима које немају везе са тереном, већ коментарише искључиво игру.

- Добро смо отворили утакмицу. Имали смо два зицера да поведемо, а онда примамо гол из пенала који нас је порметио. Нисмо успјели до полувремена да се дигнемо и одлазимо са мањком на паузу. У другом полувремену, окрећемо, и онда промашујемо три "мртва" зицера да сломимо утакмицу. Требали смо већ ту ријешити утакмицу, а умјесто тога добијамо црвени картон, касније и примамо гол. Домаћини поред тога гола имају још двије шансе и на крају подјела бодова, коментарише утакмицу Бојан Регоје.

Славија је и против Љубића и против Вележа створила велики број сјајних шанси које нису претворене у поготке. Игра је много боља од самог погледа на табелу, која каже да Соколови из три меча имају само два бода на свом конту.

- Игром сам апсолутно задовољан, реализацијом и бројем бодова нисам. Е сад, да ли то што ми то све промашујемо можемо приписати и некој срећи противника, јер ја не знам како објаснити ситуацију коју промашимо у Бијељини, односно шта нам тамо голман одбрани, или сада у Невесињу шта је одбранио. Улазимо у шансе и то је оно што ме радује. Јесмо у мањку са бодовима, али ако могу гледати нешто позитивније двије утакмице нисмо изгубили.

Славију у сриједу очекује утакмица шеснаестине финала Купа "др Милан Јелић": Противник Соколовима је прошлосезонски прволигаш, а сада друголигаш Републике Српске, Подриње из Јање. БИће одређених комбинација у тиму, али Регоју интересује само побједа.

- Нешто ћемо сигурно искомбиновати. Даћемо шансу појединим играчима да заиграју, да покажу своје знање и наметну се. Али, то не мијења наш мотив да идемо тамо да побједимо, и да од ове утакмице против Подриња крене наш побједнички низ. Ротација ће бити, али идемо свим силама на побједу.

Утакмица Подриње - Славија игра се у сриједу од 17 сати на Градском стадиону у Јањи, а меч суди Данијел Перић из Бијељине.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    23h 8m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    14h 3m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    12h 52m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    23h 14m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    15h 29m
    0