Slavija protiv Podrinja traži prvu pobjedu

29.08.2023. 17:07
0
IZVOR: sportdc.net

Slavija iz Istočnog Sarajeva je u trećem kolu Prve lige Republike Srpske gostovala kod Veleža u Nevesinju i odigrala 2:2. U utakmici koja je bila prilično burna zbog svega što se na njoj dešavalo, Slavija je gubila, preokrenula, dobila crveni, pa na kraju primila gol za konačnih 2:2. Nisu krili u Slaviji ogorčenje na suđenje Stefana Maletića iz Bijeljine, ali kao i obično, trener Bojan Regoje, ne želi to da pominje, niti želi da govori o nekim stvarima koje nemaju veze sa terenom, već komentariše isključivo igru.

- Dobro smo otvorili utakmicu. Imali smo dva zicera da povedemo, a onda primamo gol iz penala koji nas je pormetio. Nismo uspjeli do poluvremena da se dignemo i odlazimo sa manjkom na pauzu. U drugom poluvremenu, okrećemo, i onda promašujemo tri "mrtva" zicera da slomimo utakmicu. Trebali smo već tu riješiti utakmicu, a umjesto toga dobijamo crveni karton, kasnije i primamo gol. Domaćini pored toga gola imaju još dvije šanse i na kraju podjela bodova, komentariše utakmicu Bojan Regoje.

Slavija je i protiv Ljubića i protiv Veleža stvorila veliki broj sjajnih šansi koje nisu pretvorene u pogotke. Igra je mnogo bolja od samog pogleda na tabelu, koja kaže da Sokolovi iz tri meča imaju samo dva boda na svom kontu.

- Igrom sam apsolutno zadovoljan, realizacijom i brojem bodova nisam. E sad, da li to što mi to sve promašujemo možemo pripisati i nekoj sreći protivnika, jer ja ne znam kako objasniti situaciju koju promašimo u Bijeljini, odnosno šta nam tamo golman odbrani, ili sada u Nevesinju šta je odbranio. Ulazimo u šanse i to je ono što me raduje. Jesmo u manjku sa bodovima, ali ako mogu gledati nešto pozitivnije dvije utakmice nismo izgubili.

Slaviju u srijedu očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa "dr Milan Jelić": Protivnik Sokolovima je prošlosezonski prvoligaš, a sada drugoligaš Republike Srpske, Podrinje iz Janje. BIće određenih kombinacija u timu, ali Regoju interesuje samo pobjeda.

- Nešto ćemo sigurno iskombinovati. Daćemo šansu pojedinim igračima da zaigraju, da pokažu svoje znanje i nametnu se. Ali, to ne mijenja naš motiv da idemo tamo da pobjedimo, i da od ove utakmice protiv Podrinja krene naš pobjednički niz. Rotacija će biti, ali idemo svim silama na pobjedu.

Utakmica Podrinje - Slavija igra se u srijedu od 17 sati na Gradskom stadionu u Janji, a meč sudi Danijel Perić iz Bijeljine.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Da li se u rezoluciji pominje odsijecanje srpskih glava? Da li se u rezoluciji pominje odsijecanje srpskih glava?
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    12h 40m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    11h 36m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    11h 40m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    8h 33m
    0
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    10h 30m
    0