СНСД Приједор подржао Павловића упркос Додиковој наредби

10.10.2021. 19:26
1
ИЗВОР: srpskainfo.com

У Приједору је одржан скуп подршке градоначелнику Далибору Павловићу.

Приједорчани су носили заставе Републике Српск, Србије и СНСД. Њихово окупљање није спријечила ни јака киша која је константно падала. Они су на транспаренту исписали “Градоначелниче, ми смо вас бирали, ми стојима иза вас. Оставка не!“

На скуп је стигао и градоначелник Далибор Павловић са супругом.

– Ми смо га бирали и желимо да га спријечимо да преда оставку – рекла је Горана Мишић Бунџа, која је међу организаторима скупа.

Подршку Павловићу пружила је и Силвана Марић из Приједора која је недавно објавила фотографије са високим функционерима СНСД.

У пријави за одобравање скупа коју су организатори предали у Полицијску управу Приједор, наведено је да сутра очекују око 1.000 људи на скупу.

Скуп подршке Далибору Павловићу подржава и цијели Градски одбор СНСД Приједор, а то је и потврдио предсједник ГО СНСД Приједор Саша Бурсаћ.

– То је његов мандат и он одлучује о томе. Ми идемо на скуп да га подржимо као пријатеља – истакао је Бурсаћ прије скупа.

Павловић је обавијестио јавност да ће се повиновати захтјеву страначког шефа Милорада Додика који је тражио да поднесе неопозиву оставку на мјесто градоначелника.

Додик је тај захтјев упутио након скандалозних фотографија које су ових дана процуриле у јавност, а на којима први човјек Приједора наводно пијан и предозиран таблетама лежи у тоалету поред WC шоље. Поред фотографија, појавила се и наводна преписка коју је Павловић имао са једном женском особом, а у којој је пријетио да ће се убити.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Anoniman1 11.10.2021. 00:51
    Mi smo debili od naroda. Treba ovi politicari da nas j*** u mozak i zasluzili smo.
Повезане вијести
Одржан скуп "Бранимо Српску" у Источном Новом Сарајеву Одржан скуп "Бранимо Српску" у Источном Новом Сарајеву
Сарајевски МУП одбио захтјев да се испред Тужилаштва БиХ одржи скуп "Српска пред судом" Сарајевски МУП одбио захтјев да се испред Тужилаштва БиХ одржи скуп "Српска пред судом"
Сви који су на друштвеним мрежама подржавали убицу из Градачца биће приведени Сви који су на друштвеним мрежама подржавали убицу из Градачца биће приведени
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    12h 27m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 11m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    5h 56m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    2h 55m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    23h 38m
    0