SNSD Prijedor podržao Pavlovića uprkos Dodikovoj naredbi

10.10.2021. 19:26
1
IZVOR: srpskainfo.com

U Prijedoru je održan skup podrške gradonačelniku Daliboru Pavloviću.

Prijedorčani su nosili zastave Republike Srpsk, Srbije i SNSD. Njihovo okupljanje nije spriječila ni jaka kiša koja je konstantno padala. Oni su na transparentu ispisali “Gradonačelniče, mi smo vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!“

Na skup je stigao i gradonačelnik Dalibor Pavlović sa suprugom.

– Mi smo ga birali i želimo da ga spriječimo da preda ostavku – rekla je Gorana Mišić Bundža, koja je među organizatorima skupa.

Podršku Pavloviću pružila je i Silvana Marić iz Prijedora koja je nedavno objavila fotografije sa visokim funkcionerima SNSD.

U prijavi za odobravanje skupa koju su organizatori predali u Policijsku upravu Prijedor, navedeno je da sutra očekuju oko 1.000 ljudi na skupu.

Skup podrške Daliboru Pavloviću podržava i cijeli Gradski odbor SNSD Prijedor, a to je i potvrdio predsjednik GO SNSD Prijedor Saša Bursać.

– To je njegov mandat i on odlučuje o tome. Mi idemo na skup da ga podržimo kao prijatelja – istakao je Bursać prije skupa.

Pavlović je obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anoniman1 11.10.2021. 00:51
    Mi smo debili od naroda. Treba ovi politicari da nas j*** u mozak i zasluzili smo.
Povezane vijesti
Održan skup "Branimo Srpsku" u Istočnom Novom Sarajevu Održan skup "Branimo Srpsku" u Istočnom Novom Sarajevu
Sarajevski MUP odbio zahtjev da se ispred Tužilaštva BiH održi skup "Srpska pred sudom" Sarajevski MUP odbio zahtjev da se ispred Tužilaštva BiH održi skup "Srpska pred sudom"
Svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu iz Gradačca biće privedeni Svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu iz Gradačca biće privedeni
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    23h 16m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    15h 58m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    20h 31m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 5m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    23h 50m
    3