Соколац: Хуманитарни пакети за 22 члана „Подршке“

06.06.2020. 19:21
0
ИЗВОР: СРНА

За 22 члана Удружења за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка" са Сокоца уручени су прехрамбено-хигијенски пакети и заштитне маске, које је обезбиједила Влада Српске.

Предсједник Удружења Сњежана Башевић рекла је да су пакети углавном намијењени лицима до 30 година старости и да садрже основне прехрамбене производе, средстава за хигијену и заштитне маске.

Она је навела да су хуманитарни пакети донирани у оквиру спровођења мјера за реаговање на појаву болести изазване вирусом корна у Српској.

Башевићева је захвалила Влади Српске и Савезу удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лица Републике Српске /МеНеРаЛи/ за помоћ која је значајна члановима "Подршке" за ублажавања посљедица вируса корона.

Удружење за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка" на Сокоцу основано је 2008. године и има око 60 чланова.

Савез удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Републике Српске /МеНеРаЛи/ окупља 29 удружења која раде на унапређењу услова живота лица са посебним потребама.

Коментари 0
Повезане вијести
Сви који су на друштвеним мрежама подржавали убицу из Градачца биће приведени Сви који су на друштвеним мрежама подржавали убицу из Градачца биће приведени
Малољетник процесуиран због објаве којом је подржао убиства у школи Малољетник процесуиран због објаве којом је подржао убиства у школи
Ђокићеви социјалисти позвали да се гласа за Јелену Тривић Ђокићеви социјалисти позвали да се гласа за Јелену Тривић
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    14h 23m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    15h 7m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    19h 12m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    19h 16m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    4h 43m
    0