Sokolac: Humanitarni paketi za 22 člana „Podrške“

06.06.2020. 19:21
0
IZVOR: SRNA

Za 22 člana Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" sa Sokoca uručeni su prehrambeno-higijenski paketi i zaštitne maske, koje je obezbijedila Vlada Srpske.

Predsjednik Udruženja Snježana Bašević rekla je da su paketi uglavnom namijenjeni licima do 30 godina starosti i da sadrže osnovne prehrambene proizvode, sredstava za higijenu i zaštitne maske.

Ona je navela da su humanitarni paketi donirani u okviru sprovođenja mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane virusom korna u Srpskoj.

Baševićeva je zahvalila Vladi Srpske i Savezu udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim lica Republike Srpske /MeNeRaLi/ za pomoć koja je značajna članovima "Podrške" za ublažavanja posljedica virusa korona.

Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" na Sokocu osnovano je 2008. godine i ima oko 60 članova.

Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske /MeNeRaLi/ okuplja 29 udruženja koja rade na unapređenju uslova života lica sa posebnim potrebama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu iz Gradačca biće privedeni Svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu iz Gradačca biće privedeni
Maloljetnik procesuiran zbog objave kojom je podržao ubistva u školi Maloljetnik procesuiran zbog objave kojom je podržao ubistva u školi
Đokićevi socijalisti pozvali da se glasa za Jelenu Trivić Đokićevi socijalisti pozvali da se glasa za Jelenu Trivić
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    8h 15m
    0
  • Krađa u Palama
    6h 33m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    20h 52m
    2
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    3h 0m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    5h 48m
    0