Соколац: Промоција књиге „Душа мироточи“ аутора Аћима Тодоровића

26.06.2020. 13:30
0
ИЗВОР: Катера

Ауторско вече књижевника Аћима Тодоровића биће одржано вечерас у просторијама Народне библиотеке у Сокоцу, а том приликом аутор ће присутнима представити своје књижевно стваралаштво и промовисати збирку пјесама „Душа мироточи“.

Почетак програма заказан је за 19 часова, а улаз је слободан.

Аћим Тодоровић је српски књижевник из Власенице. Члан је Удружења књижевника Републике Српске и Удружења књижевника Србије. Добитник је већег броја признања и награда за свој рад и књижевно стваралаштво, а међу њима се истичу Орден војводе Живојина Мишића за његовање традиције ослободилачких ратова у Србији и прва награда на "Стеријиним стазама" у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску Промоција књига Бранислава Станковића и Александре Нинковић Тешић у Хан Пијеску
Најчитаније
  • Најављени прекиди електричне енергије
    4h 26m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    17h 2m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    2h 22m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    23h 51m
    0
  • Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене
    15h 16m
    0