Sokolac: Promocija knjige „Duša mirotoči“ autora Aćima Todorovića

26.06.2020. 13:30
0
IZVOR: Katera

Autorsko veče književnika Aćima Todorovića biće održano večeras u prostorijama Narodne biblioteke u Sokocu, a tom prilikom autor će prisutnima predstaviti svoje književno stvaralaštvo i promovisati zbirku pjesama „Duša mirotoči“.

Početak programa zakazan je za 19 časova, a ulaz je slobodan.

Aćim Todorović je srpski književnik iz Vlasenice. Član je Udruženja književnika Republike Srpske i Udruženja književnika Srbije. Dobitnik je većeg broja priznanja i nagrada za svoj rad i književno stvaralaštvo, a među njima se ističu Orden vojvode Živojina Mišića za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova u Srbiji i prva nagrada na "Sterijinim stazama" u Beogradu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    14h 1m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14h 6m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    14h 58m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    15h 12m
    0
  • Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
    8h 34m
    0