Соколац: Украдено више трупаца јеле и смрче

21.05.2020. 10:40
0
ИЗВОР: Катера

Полицијској станици Соколац, 20. маја, пријављено је да је, у мјесту Скорлин, општина Соколац, са лагера у власништву шумског газдинства у Сокоцу отуђено више трупаца јеле и смрче.

Полицијски службеници оперативним радом пронашли су лица, која се сумњиче за извршење кривичног дјела „Крађа“, а ради се о лицима М.П., Б.Б и Д.Б. из Сокоца.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајаво.

Полицијски службеници Полицијске станице Пале, 20. маја, радећи по акцији „Шума“, у мјесту Прутине, општина Пале, на постројењу за примарну прераду дрвета приватног власништва, пронашли су трупце јеле и смрче и четири одсјечена фронта на којима се налазе, највјероватније, фалсификовани шумски жигови-печати.

Спорни фронтови изузети су са лица мјеста, а наведени трупци одузети од власника и предати шумском газдинству на чување.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, и у току је документовање кривичног дјела „Фалсификовање исправе“.

У току протекла 24 часа, на подручју Полицијске управе Источно Сарајево, пријављена су два кривична дјела, регистровано је једно нарушавање јавног реда и мира, а догодиле су се три саобраћајне незгоде.

Коментари 0
Повезане вијести
Службеници ће морати раније на посао Службеници ће морати раније на посао
Дојаве о постављеним бомбама у полицијским станицама у Сарајеву Дојаве о постављеним бомбама у полицијским станицама у Сарајеву
Отворена полицијска станица на Јахорини Отворена полицијска станица на Јахорини
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    3h 55m
    0
  • Слани мафини
    13h 16m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 11m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 5m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 34m
    0