Sokolac: Ukradeno više trupaca jele i smrče

21.05.2020. 10:40
0
IZVOR: Katera

Policijskoj stanici Sokolac, 20. maja, prijavljeno je da je, u mjestu Skorlin, opština Sokolac, sa lagera u vlasništvu šumskog gazdinstva u Sokocu otuđeno više trupaca jele i smrče.

Policijski službenici operativnim radom pronašli su lica, koja se sumnjiče za izvršenje krivičnog djela „Krađa“, a radi se o licima M.P., B.B i D.B. iz Sokoca.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo.

Policijski službenici Policijske stanice Pale, 20. maja, radeći po akciji „Šuma“, u mjestu Prutine, opština Pale, na postrojenju za primarnu preradu drveta privatnog vlasništva, pronašli su trupce jele i smrče i četiri odsječena fronta na kojima se nalaze, najvjerovatnije, falsifikovani šumski žigovi-pečati.

Sporni frontovi izuzeti su sa lica mjesta, a navedeni trupci oduzeti od vlasnika i predati šumskom gazdinstvu na čuvanje.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, i u toku je dokumentovanje krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“.

U toku protekla 24 časa, na području Policijske uprave Istočno Sarajevo, prijavljena su dva krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Komentari 0
Povezane vijesti
Službenici će morati ranije na posao Službenici će morati ranije na posao
Dojave o postavljenim bombama u policijskim stanicama u Sarajevu Dojave o postavljenim bombama u policijskim stanicama u Sarajevu
Otvorena policijska stanica na Jahorini Otvorena policijska stanica na Jahorini
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 27m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 22m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 16m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 25m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 35m
    0